ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זמנים בכביש 1

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    3160
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nofar.Sh
      Nofar.Sh נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

נכון שהכי כיף הספונטניות אבל... קשה לי! חייבת לפחות איזשהי מסגרת ואז כמובן שאזרום עם הדרך.

על מנת לתכנן את הזמנים מישהו יכול לעזור לי להעריך את הזמן הדרוש בכל מקום בכביש 1? מצרפת את הרשימה שלי עם הערכות בעזרת גוגל מפס:

2.10.15 - השכרת רכב מסן פרנסיסקו ונסיעה לכביש 1:

• שעה וחצי נסיעה לסנטה קרוז (חצי שעה בסנטה קרוז) בלי מיסטרי ספוט
      • שעה נסיעה למונטריי (חצי שעה) (מסן פרנסיסקו ישר למונטריי-שעתיים וחצי נסיעה) בלי אקווריום סתם לטייל..
      • חצי שעה נסיעה לפוינט לובוס (חצי שעה)
      • 40 דקות נסיעה ל- Pfeiffer Falls (מסלול הליכה של 3.2 ק"מ, שעה וחצי). מומלץ לאכול ארוחת צהריים ב-Nepenthe
      • 30 דקות נסיעה ל-Julia Pfeiffer Burns State Park (לבחור מסלול 1 מתוך 4, שעה וחצי)
      • 30 דקות נסיעה ל-Limekiln State Park (עד שעה)
      • 10 דקות נסיעה ל-Jade Cove (חצי שעה)
      • שעה נסיעה לסן סמיון (לינה)
      • חצי שעה נסיעה ל- Morro Bay (שעה)
      • 20 דקות נסיעה ל- San Luis Obispo (שעה)
      • 20 דקות נסיעה ל- Pismo Beach (שעה)
      • שעתיים נסיעה לסנטה ברברה (לינה)

שאלה לגבי ג'וליה-לא מצאתי הסבר טוב לגבי אורך המסלול. ראיתי באתר שיש 4 מסלולים אבל לא מצאתי אורכים/זמנים. יש מסלול מומלץ במיוחד?

כמו כן, מישהו נסע דרך כביש 9 מסן פרנסיסקו לעיירה פאלטון (Felton)? שמעתי שהנסיעה מאוד יפה אבל לא מצאתי שום המלצות אחרות..

תודה רבה לעוזרים

נופר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayangilboa
        mayangilboa נערך לאחרונה על ידי

זמנים בכביש 1

הי

זה קצת בעייתי לתכנן ת כביש 1 ברמת הדקות גם כי כדאי לראות איפה יהיה יותר נחמד ולהישאר שם אולי קצת יותר וזה לא נעים לטייל עם סטופר, וגם כי ספציפית בכביש 1 יש הרבה נקודות תצפית, לא עוצרים בכולם אבל כן עוצרים בחלק ניכר ולא לשכוח שגם מצלמים ומצטלמים מה שגם גוזל זמן.

בכל זאת אני אנסה לעזור

*מונטהרי- מה בדיוק אתם רוצים לעשות בה? אם הכוונה היא רק להסתובב בחלק התיירותי של העיר הקנרי רו לדעתי חצי שעה זה לא ממש מספיק, רק תחשבו שיקח זמן לחפש חניה, ללכת מהאוטו לטיילת וחזרה זה כבר איזה חצי שעה. לדעתי זה מקום מצויין לארוחת צהריים עם הרבה מסעדות טובות הייתי מקדישה איזה שעתיים לשוטטות, אם אין לכן שעתיים לטעמי מיותר- האזור התיירותי סה"כ מזכיר את הפישרמן וורף בסאן פרנסיסקו ובשביל חצי שעה לא הייתי עושה את המאמץ

* פוינט לובוס- גם כאן לדעתי שווה להקדיש שעה וחצי- שעתיים. יש הרבה מה לראות וכל מיני מסלולים והחנייה מאוד מפוזרת על פני השמורה

* ג'וליה פייפר ברנס- לא יודעת מה זה הpfeifer falls וא שני הדברים הללו הם לא אותו דבר. אנחנו היינו בשמורה, יש מסלול שמוביל למפל שנשפך לאוקינוס- מסלול ממש קצרצר כאן אפשר להקדיש חצי שעה בשקט, אבל גם צריך לקחת בחשבון שמקומות החנייה בתוך השמורה מוגבלים ואם אתם מגיעים בסופ"ש יכול להיות שתצטרכו להמתין בכניסה

*לגבי לימקין אכן מסלול של כשעה

דרומית לכך לא הגעתי

• Nofar.Sh
          Nofar.Sh נערך לאחרונה על ידי

זמנים בכביש 1

היי תודה על התשובה.

יש מצב שהתבלבלתי והמפל וגוליה פייפר זה בעצם אותו הדבר? כי לפי גוגל מאפס וחיפוש בגוגל אלה מקומות שונים.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

זמנים בכביש 1

לגבי כביש 9: אני מאוד אוהב את האזור הזה ונוסע שם די הרבה בעיקר בסופי שבוע. אפשר לשלב עם כביש 35. גם אוהב לטייל בפארק "ביג בייסין". רוב המטיילים בפורום הזה מדלגים על כל האזור הזה - שכל כך שונה באופי ובאנשים מעמק הסיליקון הסמוך. אם יוצא אשר גם לעבור בעיירה Woodside - יש שם בתי אחוזה מרשימים מאוד (עשירי עמק הסיליקון גרים שם).

אני מבין את הצורך של אנשים לרוץ ולהספיק כי המקומות רחוקים. אבל אם יש לכם כמה שעות לעניין, אתם מאוד תהנו מהנסיעה שם (לא בשעות חושך!).

• Gjulia
              Gjulia נערך לאחרונה על ידי

זמנים בכביש 1

אולי הכוונה ל Pfeiffer Big Sur State Park???

זה מה שרשום לי עליו :

• Pfeiffer Big Sur State Park ~ State Park with redwood groves, lodge/restaurant and uphill hike to waterfall (1 hour for the waterfall hike) זה איננו פארק ג'וליה פייפר, אלא פארק צפוני יותר על שם ג'ון, קרוב משפחה של ג'וליה, שהתגורר במקום.
              • myomer
                myomer נערך לאחרונה על ידי

זמנים בכביש 1

זה שני מקומות שונים:

vJfwrNF.jpg

אנחנו היינו רק בג'וליה פייפר שזה מסלול קצת למפל שנופל ללגונת ים יפייפיה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון