הזמנת מלונות AAA
-
בהחלטה פזיזה של פחות מחודש החלטנו לטוס בחגים לדרום מערב ארצות הברית. אני בתהליך הזמנת מלונות כרגע ויש לי שאלה. עשיתי חברות ב AAA, אני רואה שיש מלונות כמו הולידי אין בגראנד קניון, יוסימיטי, וניו יורק ניו יורק בלאס וגאס שמקנים הנחות למציגים כרטיס AAA.
אני רוצה להזמין את ניו יורק ניו יורק דרך אתר הוטלס. קום. האם כשאציג את הכרטיס בזמן הצ'ק אין במלון אקבל הנחה נוספת, או רק בהזמנה ישירה דרך אתר המלון ?
אנחנו מתלבטים לגבי מלונות בואגס. המחירים בירידה דווקא. מה מומלץ (עם בן 10 ובת 16) פריז או ניו יורק ? או אפילו טראמפ ? או אחר ??
המון תודה
-
הזמנת מלונות AAAכדי להנות מהנחה של כרטיס AAA חובה להזמין באתר המלון (שבו מופיעה ההנחה) או ישירות באתר AAA (פחות נוח ולא טוב יותר). אתרי הזמנות לא מסוגלים להציג את התעריפים המוזלים האלו ולא תינתן הנחה כלשהי במעמד הצ׳ק-אין.
המלונות פריס וניו-יורק נחשבים ׳בסדר׳ בלאס-וגאס. משהו באמצע עם מחיר בהתאם. נסו להירשם למועדון MLife של קבוצת MGM ולבדוק את התעריפים האקסקלוסיביים הניתנים לחברים באתר המועדון. ל-MGM יש הסכם שת״פ עם קבוצת הייאט אז ניתן לצבור נקודות במועדון גולד פספורט עבור שהיות במלונות MGM.
-
תודה ! -
תודה !המלצה מנסיון אישי - אחרי שתעשי הזמנה דרך הוטלס.קום (שהם אחלה) תתקשרי למלון עצמו ותוודאי שההזמנה שלך נקלטה אצלם במערכת.
אצלינו היה פספוס באורלנדו - מצב לא נעים.
עופר