סים בתאילנד
-
שלום לכולם,
מישהו יכול בבקשה להסביר לי בדיוק איך זה עובד הנושא של קניית סים בתאילנד?
אני ממש לא מבינה בזה..ומכל מה שקראתי פה לא הצלחתי ממש להבין....
האם צריך לקנות חבילות גלישה או ניתן להשתמש רק ב- wifi ?
האם הסים מקנה לי מספר חדש?
איך מחייגים מהארץ למספר הזה? והפוך...
האם אנשי הקשר ישארו בטלפון ?
האם ווטצאפ נשאר כרגיל?
אם אני מטעינה בסכום מסויים- איך אדע שזה נגמר?
תודהה רבה מראש לכל מי שעונה

-
סים בתאילנדהאם צריך לקנות חבילות גלישה או ניתן להשתמש רק ב- wifi ?
אם חשוב לך להיות מחוברת וזמינה כל היום אז את צריכה לקנות חבילת גלישה ו/או שיחות. אם מספיק לך להתחבר לאינטרנט במלון בערב ובמסעדות, אז לא צריך בכלל לקנות סים ולא חבילת גלישה. אפשר להסתפק ב wifi החינמי של המלון.
האם הסים מקנה לי מספר חדש?
כן, מספר תאילנדי מקומי
איך מחייגים מהארץ למספר הזה?
כמו חיוג לחול פלוס 66 שזה הקידומת של תאילנד ואז המספר של הסים החדש.
והפוך
נגיד שקנית סים של TruemoveH אז מחייגים 00600972 והמספר הישראלי בלי האפס הראשון.
האם אנשי הקשר ישארו בטלפון ?
כן, (אני מניח שיש לך smartphone) אבל אי אפשר להתקשר אליהם ישר מהטלפון כי צריך להוסיף את הקידומת 00600
האם ווטצאפ נשאר כרגיל?
כן
אם אני מטעינה בסכום מסויים- איך אדע שזה נגמר?
1. האינטרנט מפסיק לעבוד.
2. יש מספר שמחייגים אליו ומקבלים בחזרה את ה Balance שלך. אם הוא 0, אז הולכים ל 7/11 הקרוב וטוענים את הטלפון בעוד כסף
-
סים בתאילנדמספר הטלפון הישראלי שלך משמש כקוד הזיהוי שלך, עבורך ועבור חבריך.
על מנת שאנשי הקשר ב-Whats App ישארו ללא שינוי עליך לפעול כך:
בעת הכנסת הסים התאילנדי מכשירך יזהה בדרך כלל שהחלפת סים ותשאל שאלה בנוסח "האם ברצונך לשנות את מספרך למספר החדש?" - חובה עליך לענות - "לא"
מאותו הרגע, כל האפליקציות תמשכנה לעבוד כרגיל.
שים לב - דוגמת החיוג שציין אלעד לפני התייחסה לחברת True בלבד.
במידה ותקנה סים של חברה אחרת, קידומת החיוג מתאילנד לישראל תשתנה.
(למשל, עבור חברת AIS הקידומת היא 00500)
-
סים בתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
למחייגים אליך מישראל מומלץ לעשות חבילת שיחות חו"ל דרך הספקיות השונות בישראל כדי להוזיל עלויות, אחרת בחיוג 66+ עלות דקת שיחה יכולה להגיע לכמה שקלים בודדים.
לכמו כן לכל חברת תקשורת בתאילנד יש את הקידומת שלה לחיוב הזול ביותר לשיחות לחו"ל כגון True 006, Ais 003/005, Dtac 004.
במידה והסכום שהוטען בכרטיס הסים עומד להסתיים, כאשר תבצעי שיחות יוצאות יושמע תקליט אשר יודיע לך שסכום הטעינה עומד להסתיים.
-
סים בתאילנדבעצם כל מה שנאמר קודם נכון.
אבל בשביל שלא תהיי מודאגת, את כל הפעולות של החלפת הסים והתחברות לרשת יעשו לך במקום בו תקני את הסים.
בסוף ההתקנה תקבלי ליד טלפון תאילנדי פועל עם רשימת אנשי הקשר שלך + ווטסאפ שאת רגילה אליו, ותוכלי לגלוש חופשי באינטרנט ולנווט בדרכים.