סים עם שיחות בלבד?
-
שלום לכולם!
אנחנו נוסעים זוג לחודש (עוד שבועיים וחצי
)ומתכננים לקחת טלפון אחד חכם - שעבורו נרכוש סים עם דטה ושיחות,
וטלפון אחד "ישן" - נוקיה ותיק ואמין, שישמש רק לתקשורת בינינו אם צריך (כנראה וכמעט לא נצטרך) ולמקרה חירום.
מישהו כאן במקרה מכיר אפשרות לסים כזה?
שרק מאפשר שיחות בתוך ארה"ב, אולי טעון בכסף מראש? (ונטעין אותו בסכום קטן)
בלי צורך באינטרנט כלל.
תודה מראש!
שירלי
-
סים עם שיחות בלבד?נכנסים לוולמארט, טרגט, תחנות דלק של 7 אילבן וכו' וקונים טלפון ב-10 דולר ומטעינים אותו בעוד 10 דולר.
יש גם כאלה כבר טעונים בשיחות.
דוגמה:
http://www.walmart.com/ip/TracFone-Samsung-S150G-Bundle-Doub le-Minutes/24623087
-
תודה ראובן!תודה!
בכלל לא חשבתי על לקנות טלפון כזה, תכננתי להביא את שלי מהבית (שפרש לגמלאות לא כל כך מזמן..)
לא הבנתי לגמרי אם הוא בא כבר עם דקות או שצריך לקנות,
אבל אלה פרטים שאני אשאל בחנות עצמה.
אני כבר רואה שאנחנו הולכים לבלות כמה שעות טובות בוולמארט

(כבר הזהירו אותי שהגודל והמבחר מהווים חוויה אמריקאית בפני עצמה)
שוב - תודה!
-
שירליאני בטוח שבבוולמארט תמצאו משהו ממש זול וטעון בדקות, לא יותר מ-20 או 25 דולר. תבדקו טוב כי לפעמים גם הזולים ב-10 דולר באים עם דקות.
חבל לסחוב מהארץ.
לי יש טלפון LG שקניתי לפני כמה שנים ב-10 דולר, עובד מעולה (לשיחות), אבל הוא נעול על חברת NET10, חברה וירטואלית. אני מחייג אליהם לפני הטיסה ושולחים לי סים חינם לבית של המשפחה (הסים הקודם "מת" אחרי חודשיים-שלושה בלי שימוש). טוען אותו ב-10 דולר ל-200 דקות ללא התחייבות ויש לי טלפון נוסף.
-
זה לא רק הסיםאני עשיתי בדיוק מה שאתה רוצה לעשות ונתקלתי בבעיה מכיוון אחר.
מכשירים סלולריים ישראלים ישנים כנראה לא יעבדו בארה"ב כי התדרים של הרשתות הסלולריות לא זהות לתדרים של הרשתות הישראליות.
הבעיה פחותה במכשירי סמארטפון חדישים יחסית, שתומכים בהרבה תדרים.
בטיול שלנו בארה"ב הייתי עם שני סימים של H2O. זה עם הדאטה הוכנס לסמסונג גלקסי S3 ועבד בסדר. בשביל הסים השני, עם הטענה של 10 דולר לשיחות בלבד, הבאתי מכשיר סוני אריקסון C510 ישן מהמגרה ולא היתה קליטה.
לכן ההצעה לקנות טלפון זול בארה"ב עצמה מצוינת כי טלפון כזה שקונים שם בטוח יעבוד.
-
זה לא רק הסיםיכול להיות שהאריקסון היה נעול על חברה בארץ.
דווקא H2O עובדת על הרשת של AT&T שכן מתאימה לטלפונים שנמכרים בארץ גל לשיחות וגם ל-DATA.
-
תודה ראובן ושלמה על החידודים!תודה על ההבהרות הנוספות!
אם כך הוחלט - אקנה בארה"ב (בוולמארט הראשון שאפגוש כנראה) טלפון פשוט.
תודה רבה על הטיפ!
כך בוודאות הוא יעבוד עם כל מה שאני צריכה,
ויהיה לי/למשפחה/לחברים לנסיעות הבאות!
תודה
שירלי
-
תודה ראובן ושלמה על החידודים!לא חייבים לקנות טלפון "טיפש", אפשר כבל לנצל את ההזדמנות ולקנות טלפון "חכם" בזול, כמו למשל MOTO E.
-
תודה ראובן ושלמה על החידודים!אתה צודק עמיחי!
באופן אישי אין לי צורך כרגע בטלפון חכם נוסף
(כאמור - יהיה לנו טלפון חכם אחד איתנו, ומבחירה אני משאירה את הטלפון החכם שלי בבית. כך יהיה לי יותר קל לעמוד ב"פיתוי" של לקרוא מיילים מהעבודה..)
נדאג "לנצל" את ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות בקניית אלקטרוניקות אחרות שמעניינות אותנו..
אבל זו בהחלט עצה טובה למי שכן מחפש טלפון חכם