איך מתכננים טיול?...
-
יש לי רשימת מקומות שאני רוצה לראות בפראג + שעות פתיחה....
איך אני מתכננת מה לראות קודם? מה אחר כך?
איך אני מתכננת איזה פעילויות לעשות באותו יום? הרי רוב הפעילויות המרכזיות נמצאות באותו איזור.
ניסיתי לקחת השראה ממסלולים שאחרים ביקרו בהם, אבל במסלולים של אחרים יש גם הרבה מקומות שלא מעניינים אותי, ואני לא רוצה שיווצר לי "חור" באותו יום....
-
-
איך מתכננים טיול?...קראתי את זה אבל זה בעייתי לי.
למשל:
* אני רוצה ללכת לעשות סיור בבית העיריה ביום שני. אבל זה נפתח רק ב11. מה אני אעשה עד אז?
* לא מעניין אותי להיות ברובע היהודי (אחרי המסע לפולין, מיציתי בתי כנסת ובתי קברות באירופה).
-
איך מתכננים טיול?...בגלל הקרבה היחסית בין רוב האתרים ההיסטוריים מחד ורשת של קווי מטרו וחשמליות צפופה, גם אם סיימת מוקדם מהצפוי באתר \ מסלול מסוים, קל ומהיר לדלג הלאה למקום אחר. בעקרון, את רוב העיר ההיסטורית עושים רגלית. אין כמעט מצב "שתיתקעי בפינה נידחת" עם שאלה איך יוצאים מכאן.
-
איך מתכננים טיול?..."החיים" באזורי תיירות בכל מקום, מתחילים בד"כ בסביבות 10:00. אני לא יודע היכן המלון שלכם. אבל מאחר וכל העיר ההיסטורית היא מעין מוזיאון פתוח, אפשר לשאלתך להגיע לבית העיריה רגלית. לדוגמא את גשר קארל \ כיכר העיר העתיקה אפשר לעבור מספר פעמים ולא ישעמם. או: במבואה בצד שמאל בכניסה לבית העיריה, יש בית קפה יפיפה. אפשר לשבת על כוס קפה עד לתחילת הרישום לסיור בבניין ולהנות מהעיצוב של המקום.
-
איך מתכננים טיול?...בתגובה הקודמת, [ 5 ] הכוונה לבית העיר : אובצני דום" ולקפה : Kavarna