הטיול שלנו לארה"ב - מתחילים !!!
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפלא לסוע ברכב בימי א' מוגאס דרומה על כביש I-15 !!!!!!
גם אני נתקלתי בפקק הזה פעם אחת, זה הספיק לי.
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפראובן - אתה צודק !
זה היה הבאג היחיד בכל הטיול שלנו (מלבד תקרית שדה התעופה ...)
וזה באמת היה מעבר לפקק הרגיל (שאותו צפינו וידענו עליו ) בגלל התאונה .
אין לאן לברוח מהכביש הזה לדרכים חלופיות - מייאש ממש .
פעם ראשונה שמצאנו עצמנו עוצרים לילדים שיעשו פיפי על "אי תנועה" שנוצר מהשתלבות של נתיבים ... לא היתה ברירה אחרת באמצע פקק שכזה על כביש ראשי שכזה באזור ללא שוליים ...
עוד חוויה מהפקק (כל דבר טפשי הוא חוויה יחסית לפקק נוראי שכזה ...) : הילדים ראו בפעם הראשונה בחייהם משאית שמובילה חזירים ...
עד היום ראו פרות, תרנגולים , רכבים המובילים סוסים ... אבל לא חזירים ....
מרוב התלהבות הבת פתחה את החלון כדי לראות טוב יותר וכך לצערנו גם זכינו להריח ...
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפהנסיעה בחושך לא היתה כ"כ נעימה ובמיוחד כשמתקרבים ללוס אנג'לס. יש הרבה מחלפים שבהם עבודות בכביש - קחו זאת בחשבון .
מגיעים למלון בשעת לילה . מזל שאת המזוודות כבר ארגנתי וארזתי ישר לטיסה עוד בוגאס והשארתי רק מה שנחוץ לנו לימים הקרובים במזוודה אחת בודדת שאותה אני סוחבת לחדר בעוד שהבעל סוחב את הקטנה על הידיים עד למיטת המלון .
הבן הגדול מספיק להתלהב ממיטת הקומותיים בחדר המשודרג שקיבלנו , עושה מקלחת זריזה ואנחנו אחריו וכולנו נשפכים למיטות ...
המלון אחלה. בדיוק כמו שדנה אמרה . אני ממליצה בהחלט גם לבאים אחרינו .
2 חסרונות :
1. החנייה בתשלום .
2. הכריות גבוהות מדי ולא נוחות.
בבוקר מתעוררים מאוחר מהמתוכנן אבל אני לא לוקחת את זה קשה כי יודעת שתיכננתי להיום את דיסנילנד והוא מבחינת התכנון שלי יותר באיזי מבחינת האטרקציות שהן חובה בעיננו מאשר אלו שבקליפורניה אדוונצ'ר המתוכנן למחרת , שם אני יודעת שאם לא ניקח פטסטפאס לספידי על הבוקר , לא יישאר לנו ...
עד שאוכלים משהו קטן (יש ארוחת בוקר כלולה במחיר שמאוד מותאמת לילדים וכוללת חוץ מהמבחר הרגיל גם דברים כמו שוקו חם , נוטלה ... וכמה סוגי קורנפלקס ובחלק מהבקרים יש אמן בלונים שעושה בלוני צורות לילדים בחדר האוכל בחינם ) ויוצאים עם הרכב לדיסני , החנייה בחניון של מיקי וחברים כבר די מלאה ואנחנו צריכים לצעוד עם עוד המון אנשים לכיוון השאטל המוביל מהחנייה לפארק עצמו .
יש הרבה אנשים . הרבה מאוד . אבל הכל מתקתק כמו מכונה משומנת ובמהירות אנחנו עולים לשאטל ואנחנו כבר בכניסה לפארק .
מכיוון שהגענו מאוחר יחסית , יש כבר תורים ברוב המתקנים .
אני קולטת מהר מאוד את העומס ופונה להוציא פאסטפאס ראשון למתקן של באז (עם רוביי הלייזר) ולהפתעתי על הפאס שהמכונה מוציאה במקום הגבלת שעה להוצאת הפאסטפאס למתקן הבא , רשום לי שביכולתי להוציא עוד פאס נוסף .
אני מיד הולכת למתקן הקרוב ביותר (STAR WAR) ומוציאה פאסטפאס נוסף.
הפעם כבר יש הגבלת שעה ... נוכל להוציא שוב פאסטפאס למתקן אחר רק בעוד שעתיים.
אז בינתיים הבעל , בת הדודה והילדים מתחילים לשוטט בפארק ולהנות מהמתקנים , ואני הולכת להוציא עוד 2 פאסטפאס נוספים לאילו שכבר הוצאתי .
מדובר בפאס אחד להופעה של הערב בשעה 21:00 (אם לא מוציאים בזמן אז לא ניתן להיכנס לאזור הצפייה על האגם ואז אפשר להגיע רק להופעה המאוחרת של 22:45 שזה ממש מאוחר מדי עבורנו ) ופאס שני להיכל התיאטרון , שם מתקיים המחזה של הסרט "פרוזן" ויש דרישה מצד הבת שלי לפגוש את אנה ואלזה ...
כאמור, למופע הערב ולתיאטרון יש מערכת נפרדת שאינה תלויה בזאת של המתקנים , ולכן אני יכולה להוציא פטסטפאס אליהם למרות שיש בידי כבר פאס למתקנים .
בתיכנון המקורי חשבנו לחזור למלון לנוח בצהריים , אבל העיכוב בהגעה גורם לכך שאף אחד לא מוכן לעזוב את הפארק ואנחנו נשארים בו רצוף , מהעליה למתקנים (פאסטפאס רודף פאסטפאס ) , דרך המצעד היפה של אחר הצהריים , דרך הצילומים עם כל הדמויות של דיסני ועד לאחר הזיקוקים (מתחילים ב-21:30 אחרי המופע והם פשוט בלתי נגמרים !!!! כנראה מעבר לרגיל בשל חגיגות ה-60 לדיסני )
את שעת הצהריים החמה אנחנו מעבירים במסעדה מצויינת (וממוזגת) הממוקמת בעולם המחר (ממש מתחת לטיל - אי אפשר לפספס) .
אנחנו נהנים מאוד מהיום בדיסני (הילדים בטירוף ! ) אבל אני לא יכולה שלא לחוש שהפארק עמוס מדי (בכל פינה . לא רק במתקנים עצמם ) ומתחילה להרגיש שאם זה יהיה ככה ביומיים הבאים שנותרו לנו , לא בטוחה שאשרוד את עניין הפארקים הזה ...
לשמחתי , היום שלמחרת שונה לחלוטין ומוכרז כיום המוצלח ביותר של הטיול .
קצת מהכניסה לדיסני ותמונה מהמתקן הראשון , של באז :
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפהטירה מקושטת וחגיגית לכבוד חגיגות ה-60
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפנפגשים עם הדמויות, צופים במופע של מיקי מאוס ופוגשים את אנה ואלזה , ולא פוסחים על שייט בסירות במתקן של "זה עולם קטן מאוד"
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפוקצת קסם מהמצעד :
-
עדי: אולי צריך לכתוב טיפ -
עדי: אולי צריך לכתוב טיפנפרדים מהטירה של דיסני להיום...
יום ארוך , מעייף וגדוש בחוויות עבר על כוחותינו ....
הלילה כולם ישנים ממש עמוק...
שניה לפני שאני נרדמת אני מבינה שלא עשינו אפילו חצי מהמתקנים היום ... ובקצב הזה , למרות שמראש הקצבתי 3 ימים שלמים לפארקים של דיסני וזאת בגלל הקיץ, התורים וחגיגות ה-60 , אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא יספיק ? ...
אבל מחר הכל יראה אחרת. יום נפלא שיוביל לכך שדיסני יוגדר כשיא של הטיול כולו !
לילה טוב...
-
דיסנילגמרי קסם!
-
דיסניעדי מה קורה???
מחכים להמשך...
מבקשת המלצות ותובנות שלך לדיסני יש לנו שם יומיים בספטמבר..
תודה
פוריה
-
דיסניהיי פוריה ,
בין העבודה לילדים שבחופש , להכנות לתחילת שנת הלימודים ול"איפה אתם בחגים"
נעלמתי לקצת ...
אבל הנה אני מתייצבת בחזרה ומיד ממשיכה :
ליום הזה , השני שלנו בדיסני , התכוננתי היטב :
כבר ברמה הראשונית של התכנון משהבנתי שיש 2 פארקים , דיסנילנד וקליפורניה אדוונצ'ר והתחלתי לבחון אותם , כך יותר ויותר הרגשתי שקליפורניה אדוונצ'ר ידבר יותר אל הילדים בשל הדמויות הקרובות יותר לעולמם כמו ספידי והסרט מכוניות , מפלצות בע"מ (2 הסרטים נפלאים ! ) ואיך אפשר בלי פרוזן : אנה , אלזה ואולף איש השלג ...
היו שאמרו שהפארק הזה מתאים לילדים גדולים יותר ושהמתקנים שבו אקסטרימיים יותר , אך ברגע שהתחלתי לבחון את העניין לעומק , גיליתי (וגם אומרת זאת עכשיו בדיעבד , לאחר הביקור עצמו ) שאין שום מניעה לבקר בפארק גם עם ילדים קטנים יותר, ושלא יהיה רגע משעמם אחד .
ברגע שהבנתי שלא נוכל לוותר על קליפורניה אדווצ'ר , שיניתי את התכנון ויום אחד לדיסני הפך ליומיים ... לאחר מכן כשהתברר שהשנה חוגגים 60 שנה והתורים והעומסים גדולים מהרגיל , כבר החלטתי על שלושה ימים ובעקבות כך נרכש לבסוף הקליפורניה פאס שהקנה בתוכו 3 ימי דיסני כולל בוקר מוקדם אחד .
אז היום הוא היום שבו נבקר בקליפורניה אדוונצ'ר פארק !
שלא כמו אתמול בדיסנילנד, שם זרמנו יחסית ולא היו לנו רשימות של "מאסט" , בפארק הזה יש לנו רשימה שלמה של פאסט פאס שאנחנו מחכים להוציא , ובנוסף כיוונו את הבונוס של הבוקר המוקדם בפארק ליום זה .
תוך כדי השיטוטים שלי ברשת אני מגלה הרבה עניין בזה :
http://dlrprepschool.com/your-best-up-to-date-strategy-on-me eting-anna-and-elsa/
ומהאסטרטגיה של "איך לפגוש את אנה ואלזה" למדתי על הדרך המון דברים נוספים אחרים על הפארקים , כמו איפה להתמקם בזמן המצעדים , מאיפה רואים הכי טוב את הזיקוקים וכמה חשוב להוציא פאסט פאס לספידי על הבוקר ...
למדתי ממנה המון על דברים חשובים כמו חוקי הפאסט פאס , וגם טיפים קטנים שעושים את ההבדל , כמו להביא שמיכה לשבת עליה בזמן המצעד , בעיקר כדי לתפוס טריטוריה ... וגם כדי לא לשבת על הרצפה עצמה .
היא הציעה למי שלא רוצה לסחוב כל היום בתיק שמיכה שהיא כבדה יחסית , להביא ריבוע בריסטול/נייר גדול במקום.
אני הבאתי מפה חד פעמית שהיא קלה ואינה תופסת מקום בתיק והיא שימשה אותנו נהדר כשמיכת פיקניק ...
כשפרסתי אותה על הרצפה טרם המצעד , הילדים ובעלי יכלו ללכת ולהמשיך להנות מהמתקנים בעוד אני ישבתי ושמרתי מקום ובעזרת המפה שסימנה את השטח שלנו ,יכולתי לשמור מקומות לכולם עד שיחזרו ....
אני ממליצה בחום להציץ פנימה (זה מאוד מושקע ! ) ולקחת טיפים שנוגעים לדיסנילנד ולקליפורניה אדוונצ'ר פארק כאחד .
אז אנחנו מכוונים לבוקר של כניסה מוקדמת ... הפארק נפתח בקיץ כבר בשעה 8 בבוקר , מה שאומר שאנחנו יכולים להיכנס כבר מהשעה 7 ... אבל אני לא ממש מצליחה להעיר מישהו בשעה כזו מוקדמת אחרי שבילינו עד מאוחר אתמול בדיסנילנד וכולם ישנים ממש חזק...
בסופו של דבר יצא שלא ממש ניצלנו את הכניסה המוקדמת ... אבל לפחות ממש ניסיתי ככה שזה כן הביא לכך שהגענו יחסית מוקדם אל הפארק , בשעה 8 ועשרים.
רוצה לשתף שאתמול בת הדודה חזרה לפנינו לחדר (היתה בדיסני כבר כמה פעמים ... והעדיפה שעות שינה ...) וכך בעצם גילתה במקרה שיש שאטל שמוביל ממש עד לחניה הקרובה מאוד למלון שלנו .
אז הבוקר אנחנו כבר לא מזיזים את הרכב מחניית המלון וחוסכים את עלות החנייה בפארק ליומיים הבאים . גם ככה לא מצאנו שום ערך מוסף בחנייה הקרובה של מיקי וחברים שכן היא לא ממש קרובה באמת לפארק עצמו (צריך עוד שאטל מהחניה ממילא ) .
אנחנו הולכים כמה דקות עד לחניון של דיסני שמאוד קרוב למלון שלנו (פשוט יוצאים ימינה והולכים עד סוף המדרכה ואז חוצים את הכביש ואתם בחניון ) .
החניון נקרא "החניון של וודי "(מהסרט "צעצוע של סיפור" ) ומשם יש שאטלים בחינם היישר אל הכניסה לפארקים (אוטובוסים כחולים קטנים) . כמה נוח ! חבל שלא ידענו על זה כבר אתמול ...
בשעת בוקר מוקדמת זו קריר בחוץ , עד קר ... זכינו ליום נהדר שגם בהמשכו מזג האוויר חייך אלינו והאיר לנו פנים , ולא היה חם כלל במשך השהות כולה בפארק , וגם זה תרם בהחלט להנאה .
אנחנו מגיעים לשערי קליפורניה אדוונצ'ר פארק ואני קצת לחוצה ומבואסת שלא התעוררנו לכניסה המוקדמת ... ולהפתעתינו : הפארק פשוט ריק !!!!!!!!!!!
איפה כולם ? בדיסנילנד ....
אני משאירה את החבר'ה בכיכר שבכניסה , ליד המזרקה , שם הם כבר זוכים להצטלם עם הדמויות האהובות , מצטיידים בקפה ( יש בית קפה שמוכר סטארבאקס) ואוכלים משהו קטן (לקחנו אוכל לדרך היום בניסיון להגיע מוקדם ולא להתעכב בארוחת הבוקר) ואני הולכת בינתיים להוציא את הפאסט פאס הראשון למתקן הסרט מכוניות .
קראתי על תור של חצי שעה רק כדי להוציא את הפאסט פאס מהמכונה ... אבל אין שום תור ותוך שניות הפאס בידי ! עשיתי שיעורי בית אז אני יודעת שהפאס למתקן זה אינו נמצא ליד המתקן עצמו , אלא בכניסה לאזור "זה קשה להיות חרק" .
עכשיו , פועלת לפי האסטרטגיה , והולכת להוציא פאסט פאס נוסף ל"קבלת הפנים המלכותית - לפגוש את אנה ואלזה" שבלעדיו פשוט לא ניתן לפגוש את האחיות מהסרט פרוזן (אז למי שזה חשוב לו כמו לבת שלי - תוודאו שאתם מוציאים לזה פאס )
זהו פאס עצמאי ונפרד מזה של המתקנים , כך שאין בעיה להוציאו למרות שיש לי כבר ביד פאס לספידי .
לאחר מכן אני שואלת עובדת של הפארק איפה מוציאים את הפאס כדי לפגוש את אולף , כי אני לא רואה את זה , למרות שהתכוננתי ואני יודעת שזה צריך להיות פה... היא אומרת לי שביטלו את הפאס לאולף וצריך פשוט לבוא ולעמוד בתור .
אני מציצה את התור הלא קיים... ומחליטה שנשוב מאוחר יותר . פתאום שום דבר כבר לא מרגיש לחוץ... איזה הבדל לעומת העומס של אתמול בדיסנילנד .
אז עכשיו אחרי שהמשימות החשובות הושלמו בהצלחה , אני הולכת לפגוש אותם ועכשיו כולנו יחד הולכים לאזור של גריזלי כי שם מוציאים את הפאס למופע הערב (שוב אנחנו רוצים מקום למופע המוקדם של 9 ) ומה רבה הפתעתינו כשאנחנו מגלים שכל המתקנים הפופולריים שבאזור הגריזלי שאליהם יש לי רשימה והפאסט פאס הבאים מתוכננים אליהם - פשוט ריקים מתורים !!!!
אנחנו מיד נכנסים למתקן הראשון של היום : מרחפים מעל קליפורניה !
אין תור בחוץ כלל , רק המתנה לא ארוכה בתור בפנים עד שיכניסו אותנו , ובינתיים מביטים בתערוכת התמונות שעל הקירות , מהמטוס הראשון ועד החלליות המתקדמות , רק כדי לגלות את תמונתו של אילן רמון .
כשמגיע רגע הכניסה , רואים על המסך מה עומד לקרות בסימולטור . עומדים לרחף כשהרגליים באוויר ... והבת שלי ( פחד מטיסות , זוכרים ?) ממש נבהלת ולא מוכנה להיכנס ואני נאלצת לצאת איתה החוצה .
השאר יוצאים בעננים ומתלהבים מהמתקן , ואכן חזרנו אליו בהמשך היום שוב והפעם בהרכב מלא , לאחר ששיכנענו אותה שזה לא מפחיד ושהיא עומדת לפגוש את טינקרבל (שהיא חלק מהסרט בסימולטור) .
כאמור , המתקנים פשוט ריקים ! אז אנחנו הולכים למתקן האבובים הסמוך ואני מפסיקה לספור כמה פעמים עושים את המתקן פעם אחר פעם ...
באיזשהו שלב משאירה אותם שם באבובים (לא מוכנים לעבור מתקן ...) והולכת רק עם בת ה-5 לפגוש את אנה ואלזה כי שעת החזרה שלנו הגיעה לפי הפאס .
בכניסה אנחנו פוגשות את פיל , עובד הפארק , שמאוד מתרגש לגלות שאנחנו מישראל , אומר לי ש"עברית היא שפה ממש קשה " ו"איזה יופי הישראלים מדברים באנגלית " ושאין דבר שהוא אוהב יותר בעולם מאשר את הסופגניות שסבתא של חבר שלו מכינה בחנוכה ...
אני תוהה ושואלת אותו אם הוא באמת מתכוון לזה (הרי יש לאמריקאים את הקריספי קרים ...) והוא ממשיך להתעקש שהסופגניות של חנוכה יותר טעימות... ואומר שגם השוקולד של ישראל מוצלח מזה האמריקאי ...
כמי שהבן שלה נולד בחנוכה ואוהבת את החג הזה מאז ומתמיד , אין לי שום כוונה להתווכח ... ואנחנו נכנסות סופסופ לפגוש את אנה ואלזה !
תראו את ההתרגשות (אפילו לבשה שמלה של אלזה לכבוד הפגישה... )
ותבינו כמה שהיה שווה לי
-
קליפורניה אדווצ'ר פארקאנחנו נהנים מיום מושלם , עם מזג אויר נהדר והמון כיף משפחתי !
עולים לכל המתקנים , יותר מפעם אחת ...
בהמשך היום הפארק התמלא באנשים , אבל עדיין לא הורגשה צפיפות כמו אתמול בדיסנילנד .
המקום היחיד שבו אנחנו רואים זמן המתנה של 130 דקות (!!!) הוא המתקן של ספידי ... אבל לנו יש פאסט פאס אז מדלגים על התור ויוצאים למירוץ ...
למרות הקימה המוקדמת וההחלטה שהיום כן נשוב למלון למנוחת צהריים, בפועל יוצא שאף אחד לא מוכן לשמוע על לעזוב את הפארק !
אנחנו נשארים כל היום, ועד מופע הסיום בערב , ונהנים בלי סוף.
הבעל הולך לסיבוב בכל המתקנים המפחידים ורכבות ההרים ...
הבן שלי , שעד הטיול הזה ידעתי עליו שהוא די "שפן" מפתיע לגמרי וניכר שהשתחרר מכל הפחדים שלו וכבר אין כמעט מתקן שהוא לא מוכן לנסות ...
הבת הכי נהנית מכל המתקנים שמיועדים לקטנים יותר וממוקמים בממלכת החרקים (מהסרט "זה קשה להיות חרק" ) שרובם בסגנון "פנטזי לנד" בפארק דיסילנד הסמוך ( רק ללא התורים...)
וכולנו הכי הכי אוהבים בגזרת המתקנים הרגועים את המתקן של "מפלצות בע"מ" שהוא פשוט מקסים עם כל הדלתות מהסרט והתפאורה .
את השעה החמה שוב העברנו בארוחת צהריים והפעם במסעדת ההמבורגרים הממוזגת שבגריזלי (מאוד מוצלחת) , ולאחר מכן נכנסנו למופע של אלאדין כיוון שהוא באולם ממוזג . המופע הוא הפקה באורך מלא (קצת ארוך מדי בעיננו אבל זו שעת צהריים ולפחות אנחנו במזגן...).
לא חובה אבל בהחלט מושקע ונחמד יותר למי שמבין אנגלית ויוכל להנות גם מהבדיחות...
אחר הצהריים צופים במצעד היפה - הפעם של הדמויות של דיסני פיקסאר , ויש גם בונוס : עגלות עם דמויות הסרט החדש של דיסני "הקול בראש" שהילדים ראו בקולנוע ממש לפני הטיסה .וגם מצטלמים עם כל הדמויות - כמעט בלי תור.
לאחר המצעד מתחילה מסיבה לכבוד חגיגות ה-60 : מסיבת תה משוגעת !
אנחנו נהנים מהמוסיקה ומהאווירה . הילדים רוקדים להנאתם וגם אנחנו לא יכולים שלא להתחיל לזוז ...
בערב כשיורדת החשיכה כל האזור של CARS LAND הופך מואר בצורה יפיפיה ומאוד כיף לבלות שם,
ובסמוך אנחנו מגלים העתק של מאפיית בודין מסן פרנסיסקו , כולל טעימות לחמים והמרק המפורסם בתוך כיכר לחם .
גם הגלגל הענק שבאזור המפרץ נדלק עם אורות (מאוד אהבנו את הבילוי והמתקנים באזור המפרץ ) ופה גם מתקיים מופע הלילה המושקע שאליו לקחנו פאסט פאס בבוקר.
-
קצת תמונות מהמצעד : -
הטיול שלנו לארה"ב - מתחילים !!!אחלה טיפים!!
-
קצת תמונות מהמצעד : -
שמחה שהצטרפת !תישאר !!! עושים פה חיים !!!!!!!!!!!!!
ונחמד לדעת שהטיפים מועילים ושאני לא לבד עם עצמי בשעות הקטנות של הלילה ...
-
נזכרתי במשהו חשוב...הערה לגבי אזור המפרץ : אל תשאירו אותו לסוף היום מכיוון שלקראת מופע הערב שמתקיים שם על המים , המתקנים נסגרים לפעילות.
-
נזכרתי במשהו חשוב...היום היה לנו יום מדהים וכיפי !
וממרחק הזמן כשאני שואלת את הילדים ממה הכי נהנו , הם עונים שמהיום הזה .
(הבן המוצלח של אמא שלו אומר שגם מלאס וגאס
)אולי אפשר וצריך לפרוש בשיא ?
היה אפשר.
אבל אני חושבת שטוב שהיה לנו עוד יום = "יום ההשלמות" .
את קליפורניה אדוונצ'ר חווינו במלואו , אבל הרגשנו שלגמרי לא מיצינו כראוי את דיסנילנד ...
המשך יבוא..
-
הטיול שלנו לארה"ב - מתחילים !!!עדי
ד'ש ישירות מווגאס המקסימה!!!!!!
תודה על כל הטיפים וההתיחסות ממקודם.
וגאס מקסימה,צבעונית וכבר ביום הגעה אתמול הספקתי לראות הבדל בין שעות היום לשעות הערב-אתמול עדיין לא החזקנו מעמד עד לשעות הלילה(:.....
ללא ספק אין דימיון בין טיול זוגי לטיול משפחתי וללא ספק כל טיול והפסגות שלו.
גם אני אוהבת מאווווד טיולים בחו'ל עם הילדים-אינטימיות משפחתית,שרק כאן אפשר להגיע אליה.אולי זה חוסר וויפיי ,אולי זו הצפיפות היחסית לחיי היומיום שלנו ולא משנה מה בדיוק הסיבות-חוויות בהחלט מגבשות.
ומצד שני-טיול זוגי-ירח דבש כל פעם מחדש!!!!!
ממשיכים לחרוש את העיר

סיגל
-
הטיול שלנו לארה"ב - מתחילים !!!עדי
איך אני שמחה לשמוע שכל כך הצליח לכם בקליפורניה אדוונצ'ר !!!
איזה כיף שלא היו תורים. רק שהבת שלי לא תשמע...
מבינה שהיום השלישי הוא השלמות דיסני.
תמשיכי, נפלא לקרוא
סיגל, תמשיכי "לקרוע את העיר" וגאס נהדרת. ממליצה מאוד לתת גם גיחה לרחוב פרימונט.
לימור