ליון - הבלוג
-
עדכנתי את הבלוג - הגדלתי את התמונות, שיפצתי קישורים שבורים, שמות בצרפתית שנשברו - בקיצור, אם חסר לכם חומר קריאה לשבת - אז ליון מוגשת עכשיו יותר יפה.
רבקה
-
ליון - הבלוגכל הכבוד לך !
עוד לפני השיפוץ הוא שימש אותנו מעולה בביקור שם

עיר מקסימה אהבתי אותה יותר מכמה ערים "נחשבות" באירופה
מירב
-
ליון - הבלוגרבקה,כל הכבוד על ההשקעה..

אני מתכננת לתקן גם את השברים שנוצרו בדרך, בגלל שינוי האתר..אך עדיין לא הגעתי לזה..
אמה
-
ליון - הבלוגתודה אמה - שימי לב לכל השמות בצרפתית - כל שם שיש בו ניקוד כלשהו - שובש...
ותודה מרברב - כיף לשמוע!
רבקה
-
ליון - הבלוגבגללך- הגעתי לליון אחרי שנים שדילגתי עליה בדרך מ..ואל...
ורק בגללך- החלטתי להתעמק בה יותר מיום חפוז.
אז תודה שוב.
-
ליון - הבלוגלא רק שהגעתי לליון באשמתך, גם שיניתי תכניות, הזזתי מועדי טיסות ושילמתי קנסות לאיזיג'ט בגללך ורק כדי להכניס את ליון המקסימה שלך לתוך חגיגות יום ההולדת שלי.
תודה מיוחדת גם ממני!
-
ליון - הבלוגוואי יונית ומיקי - הסמקתם אותי...
תודה
רבקה
-
ליון - הבלוגעוד בגללך אחד...
אז הבת של ויק ,בגללי,כי הגשתי לה את הטיול שלך על מגש הכסף,ובגללך כמובן הגיע לליון בתאריך הכי יקר שלה...פסטיבל האורות בתחילת דצמבר,ועוד עם לינה

מזל שהטיסות היו זולות מאוד

-
ליון - הבלוגתודה אמה. בתיק החלומות שלי מונח איפושהו להגיע לפסטיבל האורות של ליון...
רבקה
-
ליון - הבלוגאני עוד מתלבטת אם לקשור אותה לטיול סוכות שלנו ... לא בטוחה שתעניין את הבת , אבל הבלוג מקסים כתמיד. תודה !!!
-
ליון - הבלוגאו הו הו - כמה שהיא תעניין את הבת!!!!
לא בטוחה אבל שמה שיעניין אותה את תאהבי.... כל אזור פסקרוויל - הוא כמו קניון אחד ענק - חנויות חנויות חנויות - היא - הבת - מאוד תאהב!! והעיצובים - חגיגה ענקית לעיניים!!!
תודה איריס
רבקה
-
ליון - הבלוגתודה על המידע המפורט והתמונות הנהדרות. אני מגיע לכנס בליון באוקטובר כך שאהיה פנוי שלושה ערבים בלבד משעה 6 בערב והילך, ועל פי התחזית ליון צפויה להיות גשומה. יש המלצות למקומות מקורים הפתוחים בערב? אני אוכל כשר, כך שמסעדות וכדומה לא רלוונטיים. תודה רבה.