ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

2 שאלות בקשר לסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    4
    2882
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hilit_f
      hilit_f נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני טסה בספטמבר לחודש לסין ויש לי 2 שאלות:

1. הזמנו טיסה מבייג'ין לג'וזייגו, הטיסה נוחתת ב-18:30. התיכנון המקורי היה לנסוע משדה"ת לג'וזייגו, לעשות למחרת את השמורה, לחזור לישון באותו מקום ולמחרת לנסוע לחואן-לונג בדרכנו לצ'נג דו. אין לנו עניין לעשות את טיול הסוסים מסונגפן ולכן בעיקרון אחרי חואן-לונג אנחנו רוצים להגיע לצ'נג דו.

אבל, קראתי עכשיו באינטרנט שחואן-לונג יותר קרובה לשדה"ת מאשר ג'וזייגו (שעה לעומת שעה וחצי), ולכן פתאום חשבתי שאולי עדיף לנסוע מהשדה לחואן-לונג ולישון שם, למחרת לעשות את השמורה ולנסוע לג'וזייגו, למחרת להיות בשמורה בג'וזייגו ומשם לטוס/לקחת אוטובוס לצ'נג דו.

מה יותר הגיוני? יש בשעות שאנחנו נוחתים אוטובוסים לשני היעדים? לא מצאתי לו"ז.

אם הולכים על האופציה הראשונה - זה ריאלי להספיק באותו יום את חואן-לונג וגם להגיע לצ'נגדו? יש אוטובוס בכלל מחואן-לונג לצ'נגדו או שצריך לחזור לג'וזייגו? יש איפה להשאיר את התיקים הגדולים בכניסה לשמורה בחואן-לונג?

אם הולכים על האופציה השנייה - יש בחואן-לונג גסטהאוסים שהם במרחק הליכה מהשמורה?

בגלל שאנחנו נוחתים לקראת הערב אני רוצה כבר להזמין גסטהאוס ולכן גם המלצות יתקבלו בברכה Smile

2. הטיסה שלנו חזרה מבייג'ין לארץ היא ב- 9.10, כלומר לצערי אכלנו אותה עם החג הלאומי. קראתי בכל מקום שצריך להזמין מקומות בגסטהאוסים וטיסות/רכבות מראש, השאלה כמה מראש? הבעיה היא שאנחנו עדיין לא יודעים אם נספיק בסוף הטיול להיות גם בשנגחאי אחרי הונג קונג (זו המטרה אבל אנחנו מנסים לזרום עם הטיול) ולכן קשה לי להזמין מעכשיו. מצד שני, הטיסה ב-9.10 היא בבוקר ולכן אנחנו חייבים להגיע לבייג'ין יום קודם וזה כבר נהיה מלחיץ להמר על זה בגלל הסמיכות לחג. מה עושים? המצב באמת כ"כ גרוע שיכול להיות שניתקע בהונג קונג/שנגחאי בלי יכולת להגיע לבייג'ין? ושניתקע בערים האלה בלי מקום לישון בו?

תודה רבה לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Papkin3267264
        Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

2 שאלות בקשר לסין

אענה לגבי שאלה 2

רצוי להזמין כרטיסי רכבת שלושה ימים מראש.

אוטובוס יום מראש.

אם תהיו בשאנגחאי לא נירא לי שתהיה בעיה להגיע לבייג'ין כיוון שיש עשרות רבות של רכבות ביום בקו זה וגם רכבות מהירות.

לדעתי אם כבר תהיו בהונג קונג אז מיותר להגיע גם לשאנגחאי אם ממש לחוץ לכם, עדיף להשקיע כמה ימים בבייג'ין

• hilit_f
          hilit_f נערך לאחרונה על ידי

תודה, נרגעתי קצת. אולי מישהו יכול לעזור עם 1?

אגב, אנחנו נהיה גם בבייג'ין וגם בהונג קונג, זה לא על חשבון, אבל בא לי גם איזה יומיים בשנגחאי wink

• Papkin3267264
            Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

תודה, נרגעתי קצת. אולי מישהו יכול לעזור עם 1?

אם הזמן מאפשר סבבה, אם תראו שאתם לחוצים בזמן לדעתי אפשר לוותר

כמובן לשיקולכם

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון