רומניה
-
שלום ,אנו נוסעים אי״ה לשבוע רומניה.זו נסיעה שניה שלנו,מעונינים לבקר בוקרשט בסוף-יום האחרון. יום חמישי בצהרים נחיתה בבוקרשט לקיחת האוטו ומתחילים להצפין....?יום שישי סינאיה בקור בארמון מה עוד ?שבת סינאיה לא נוסעים-דתיים .איך לתכנן מיום א׳ עד יום ד׳ לא להפסיד דברים מענינים...ראשנוב טיול ג׳יפים בראן,Simon ,Busteni .לנסוע בכביש טראנספאגראש לעצור במקומות מענינים....אולי במקומות שהזכרתי יש ספא? ביום ד׳ מחזירים את האוטו ונשארים בבוקרשט עד יום יום 5 .משהו יכול לכתוב מה כדי ? הודה מראש למשיבים לעונים שבת שלום שוש
-
רומניהבהנחה שלא קראת את התגובות שלי בעבר לעניין הטיול לפארק הבוצ'גי.
מציע לך להתגבר ולוותר, על התורים האיימתניים לרכבל לבאבאבלה מבושטן וגם על טיול הג'יפים המיותר שיוצא משם שהוא ממש מלכודת תיירים יקרה ומיותרת.וכמובן ביקור בבאבלה עם עליה ברכבל ללא תורים.
בצורה הזו יווצר לך בילוי שבת בהליכה בנופים המרתקים של הפארק אני מצרף מפה לנסיעה ברכב שלך..(בתקוה שהמסלול עובר)
יום ו'
1.צאי מארמון פלש בסינאיה עד מלון פשטרה המחודש בלב הפארק.התחנה הראשונה המסומנת בכוכב שם מפל .אחריה אגם בולבוסי, אחריו המנזר בסלע ותחנה אחרונה מלון פשטרה המחודש.
במידה ויצאתם מאוחר ביום שישי סעו ישר למלון ותעצרו בחזור בתחנות ביום ראשון.כל הנסיעה הזו כשעתיים בלבד לכוון..מלון פשטרה
2.אם עדיין לא נכנסה השבת עלו ברכבל ממלון פשטרה אל קאבאנה באבלה טיילו ביין תצורות האבן ורדו ברגל למלון ובשבת הרבה מסלולים רגליים סביבו.
יום א'
נסיעה חזרה או קודם עליה לבאבלה ברכבל שאפשר גם לרדת איתו.
-
רומניהאורי שבוע טוב, קראתי את רומניה בשלכת שלך גם את טובה קראתי .....קבלתי ממך פאן נוסף לטיול שלנו ואכן אני מודה לך מאד.את השבת אנו נעשה בסינאיה וביום ראשון המסלול שהצעת ....כולל המלון שוב תודה שוש
-
רומניהאורי-
איזה רעיון מעולה
-
רומניההיי זיקי
זה לא רק רעיון תיאורטי,זה נבדק ובוצע.למייטב ידעתי בוצע במלואו,לאחרונה לפני כחודש.כשהם הגיעו לבושטן וראו את התורים לרכבל העולה לבאבבלה ,הם החליטו לבצע את הטיול הזה .
התוצעה: הביאו לי נקניק סלאמי סיביו -הכי טוב (לטעמי )בארופה.
אגם בולבוסי