תאילנד לצעירים
-
תאילנד לצעיריםסליחה על הבורות אבל מה המרחק בספיד בוט? האם זה לא יהיה נוח יותר לשלם מעט יותר וללון בקופנגן?
-
תאילנד לצעיריםהמעט הוא לא כזה מעט בכלל

המרחק הוא כולה איזה, 5 - 10 דקות ... משהו כזה לא איציק ?
וגם מקומות שינה פנויים אין מצב שתמצא בקופנגן בזמן הפול מון... עדיף תמיד לישון ליד
-
תאילנד לצעיריםזה זמן הפלגה קצר מאוד עם ספיד בוט אל תדאג וזה לשלם הרבה הרבה יותר אם תלון בקו פאנגאן אבל כמובן זאת החלטה שלך.
-
תאילנד לצעיריםשלום לכולם,
התקדמתי בתכנון הטיול ונתקלתי בצומת דרכים לכן עזרתכם נחוצה לי ,
אחת ממטרות הטיול שלנו היא להגיע למסיבת הפול מון בקופנהגן שהיא גם כן מסיבת הסילבסטר אני מגיע ב20 לצדמבר לקוסמוי ואני מתלבט האם ללון בקופנהגן במחיר שהוא מעט גבוה או ללון בקוסמוי למשך כול התקופה ומשם לנסוע כמו שאתם אומרים בספיד בואוט,פשוט כול מי שהסביר לי אמר לי שבקופנהגן דיי משעמם במשך כול היום עד לערב המסיבה ושקוסמוי מעט יותר תוססת מה דעתכם?
-
תאילנד לצעיריםבגדול זו לא חכמה גדולה למצוא אי תוסס יותר מקופהנגן
בכל מקרה נראה שאפקט העדר השפיע עליך ועל חבריך קשות
מה שבטוח שזול זה לא יעלה לכם...אשמח לשמוע ממך לאחר הטיול כמה נהנית בפולמון ....כמה זה אחד הדברים החכמים שבחרת לעשות בחיים..וכמה היה שווה אם בכלל (שלא תבין אותי לא נכון..יש לא מעט שכן נהנים ונפלים למלכודת באהבה)
בכ זאת מאוד מסקרן אותי לשמוע
בשורה התחתונה מאחל לכם שתעשו מה שטוב לכם ותהנו
-
תאילנד לצעיריםכן עדיף ללון בקו סאמוי ולקפוץ למסיבת הפול מון בספיד בוט כבר אמרנו לך את זה קודם לכן לא רק מבחינת העלויות אלא גם בגלל שהצפיפות בקו פאנגאן בתקופה הזאת נוראה . המסיבות פול מון והאלף מון לדעתי הם לא יותר ממלכודת תיירים משומנת היטב אני אישית לא סובל אותם מקווה בשבילך שתהנה .