קמפינג בפארקים מפורסמים
-
היי,
אני ובן זוגי טסים ממש בתחילת ספטמבר, ובאיזור אוקטובר אנחנו נהיה במערב ארה"ב. רצינו לטייל בהרבה פארקים, ולתומי חשבתי שלהזמין מקום באתרי קמפינג יותר מחודש מראש, זה מספיק. אך בהרבה פארקים אין מקומות כבר. מישהו יכול להעניק לי מנסיונו האישי מה עושים במצב כזה - אני באמת לא יכולה להגיע עם אוהל מבלי ששילמתי מראש על חתיכת אדמה להקים עליה את האוהל שלי?
-
קמפינג בפארקים מפורסמיםאת יכולה לנסות לחפש אתרי קמפינג פרטיים שנמצאים מחוץ לפארקים אבל קרובים מספיק לכניסה. בדרך כלל המחירים לא יהיו שונים בהרבה והמתקנים שתמצאי יכולים להיות טובים יותר.
-
קמפינג בפארקים מפורסמיםלפעמים יש בפארקים (בעיקר הגדולים) קמפים שעובדים (רק) בשיטת "כל הקודם זוכה". כלומר, באים בבוקר ומשריינים מקום על בסיס מקום פנוי.
לפעמים יש קמפים המשריינים לעצמם כמה מקומות בשיטה זו.
שווה לבדוק.
-
קמפינג בפארקים מפורסמיםאבל יש סיכוי שבסוף לא מוצאים בכלל מקום לישון...
-
קמפינג בפארקים מפורסמיםעם הטיעון הזה קשה לי להתווכח.
אני חסידה גדולה של הזמנת לינה מראש.
אני יכולה לעודד ולומר, שאני לא חושבת שבאוקטובר צריכה להיות לכם בעיה. הפרוצדורה הזו מקובלת ועובדת יפה בעונה, אז אין סיבה שלא יצליח לכם מחוץ לעונה. במקרה הכי גרוע תמצאו לכם איזה מוטל.....
-
קמפינג בפארקים מפורסמיםיש קאמפינגים שסגורים החל מאמצע ספטמבר ועד חודש אפריל/ מאי.
תחפשי אתרים פרטיים, כמו חברת koa.
-
קמפינג בפארקים מפורסמיםהמקומות בתוך הפארקים מתמלאים מהר, אבל בדכ קרוב לכניסה יש גם יערות לאומיים עם אתרי קמפינג וגם אתרי קמפינג פרטיים, לא אמורה להיות בעיה למצוא מקום בטח באוקטובר. חשוב להבין שבניגוד בקמפינגים בארץ שם כל פיסת אדמה מסומנת, ומתוחמת עם מקום חניה ומקום למדורה. ולא כמו בארץ שאחד בתוך השני