ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול אחרי צבא תאילנד

פורום תאילנד
    6
    9
    4362
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אסף777
      אסף777 נערך לאחרונה על ידי

~~ אהלן ישבתי בסוף השבוע קצת וקראתי והתחלתי לתכנן את הטיול המשותף עם בן דוד שלי אנחנו מתכננים לטוס בחודש ינואר-פבואר. יש לי מספר שאלות לגבי תכנון הטיול אשמח אם משהו יוכל לכוון אותנו ליעדים אולי יותר אטרקטיבים,או אם הגזמנו בכמות הימים בכל יעד... -הגעה לתאילנד - בנגקוק, טיסה ישירה לצא'נג מאי טיול גיפים בטאנה+ יום בצאנג מאי לאחר מכן. -טיסה לפוקט מצא'נג מאי - 4 ימים להתמקם שם. -שייט לקופיפי - 4 ימים להתמקם שם. -לעבור מקופיפי לקוסומי 3 ימים - 4 ימים פאטייה. -5 ימים בבנגקוק יש לנו עוד 5 ימים לא מנוצלים שאנחנו רוצים להגיע לעוד יעד מעניין, יעד צעיר מסיבות וכאלה...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טיול אחרי צבא תאילנד

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

הזמן המומלץ לשהות בקוסמוי הוא 5-6 ימים לכן לא הייתי מציע להגיע לאיים שבצד המזרחי- קוסמוי בשביל 3 ימים (גם בעקבות הטיסה היקרה) כפי שציינת.
         לדעתי מסלול שיכול להתאים הוא:
        צ'אנג מאי 5 ימים -טיול הג'יפים + יומיים נוספים.
        פוקט 4-5 ימים.
        קופיפי 2-3 ימים
        קוסמוי 5-6 ימים
        קופנגן 3-4 ימים, לא ציינת תאריכים מדוקים כדי להתחשב במסיבת הפול מון בקופנגן שחלה בתאריך 23 בחודשים ינואר ופברואר, בתכנון המסלול.
        פטאיה 
        4-5 ימים.

וסיום הטיול בבנגקוק.

• נדב הרגיל
          נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

טיול אחרי צבא תאילנד

לעניון דעתי, המסלול שציינתם כולל מס' רב מידי של ייעדים המכריחים אתכם לעבור ממקום למקום בתדירות גבוהה מידי.
          אני ממליץ לכם לצמצם יעד או שניים ולרווח את השהייה בכל יעד.

• אסף777

טיול אחרי צבא תאילנד

וואלה אנחנו בשאיפה לטוס ב 5 לינואר ולחזור באוקטובר עד ה 10 אין לי בעיה לוותר על יעדים שהם פושרים (הכוונה לא מה שיהפוך לנו תטיול למשהו מדהים) אנחנו מחפשים רק מסיבות, חופים דברים כאלה להתקרחן ולחזור

• איציק 69
              איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

טיול אחרי צבא תאילנד

אני הייתי מוריד את קו פי פי הוא פחות מתאים למה שאתם מחפשים ומחליף את זה בקראבי/ ריילי ביץ' יש שם באמת חופים מדהימים וכדאי לקחת את סיורי הפלגות יום לאיים בסביבה מהאזורים היפים בתאילנד . המומלצים :צ'יאנג מאי,פוקט,ריילי ביץ',קו סאמוי,קו פאנגאן,פאטייה ובנגקוק.

• איתן ששון
                איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

טיול אחרי צבא תאילנד

מבחינת בילויים תחליף את קופיפי בפוקט. שם יש את הדיסקוטקים הכי טובים בתאילנד.קופיפי לעומתו זה גן ילדים מהבחינה הזו.

• Shay_The_Guy
                  Shay_The_Guy נערך לאחרונה על ידי

טיול אחרי צבא תאילנד

וואי וואי, ינואר פברואר ואתה מתכנן חצי שנה מראש ? 🙂 

תראה אחרי מספר טיולים למזרח אני יכול להגיד לך שהכי טוב זה לא לתכנן כלום

באמתכל פעם שתכננתי הכל הטיול היה לא משהו

ובלי תיכנונים הטיול היה מדהים... ובאמת אתה לא באמת צריך לתכנן כל פרט הכי קטן עכשיו ... אתה גם לא היית שם אף פעם אז על סמך מה אתה מתכנן : ?

אבל לשאלתך,

הטיול ג'יפים בצפון אני הכי לא ממליץ עליו, זה עמחה ישראלית לכל דבר. אבל אם אתה אוהב להיות עם ישראלים אחרי 12 שעות טיסה מהארץ יאלה בכיף לך על זה.

אני לא הייתי מגיע ישר לצפון מבנגקוק בטיסה, בעיקר בגלל שאתה אחרי 12 שעות טיסה אז ישר לעלות לעוד מטוס זה די מבאס..ובנגקוק מדהימה

הייתי משאיר לצ'נאג מאי יומיים לפחות, אחרי הטיול ג'יפים השוק לילה שלה מדהים, והעיר העתיקה מאוד יפה לטייל בה

אחרי זה מצפון תאילנד, ישר לפוקט ? זה הקצה השני של תאילנד לקצה השני של תאילנד... אבל אני מבין את התכנון שלך, ואם באמת אתה לחוץ טיפה בזמנים אז סבבה זה לגמרי מובן

קופיפי 4 ימים אתה תשתגע לפי דעתי.. כאילו אתה יכול לחסוך פה יום יומיים..ולהשאר רק יומיים, יום אחד תעשה את טיול הזה עם הסירה שלהם ויום אחד תטיל באי ותלך לים... 

קוסמוי הייתי מדלק, כי אתה כבר תיהיה בקופיפי ובאמת עדיף לשמור את הימים האלה לפטאייה..

אחרי זה פטאיה, אני יכול לכתוב על זה ספר בערך... אז אני ישאיר את זה במשפט שתשמור כמה שיותר ימים לשם, במיוחד אם אתם 2 גברים.

5 ימים בבנגקוק,  זה סבבה לגמרי לסוף..

את הימים הנותרים שלך שלא ניצלת

הייתי עושה את הטיול של היומיים לקנצנאבורי מבנגקוק שלא הכנסת, מכניס עוד יומיים לפטאיה, ועוד יום לצ'נאג מאי.

• אסף777

טיול אחרי צבא תאילנד

חוזרים מדרום אמריקה בדצמבר וחודש אחרי טסים אז מתכננים מעכשיו...

• איציק 69
                      איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

טיול אחרי צבא תאילנד

תתמקד ביעדים שהמלצנו לך : צ'יאנג מאי,פוקט,ריילי ביץ',קו סאמוי,קו פאנגאן,פאטייה ובנגקוק.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון