באיזו מדינה הכי זול
-
דבר ראשון נתחיל בזה שאני לא ממש יודע לנסח שאלה אז אם לא הבנתם משהו שאמרתי תשאלו שוב . אז אני רוצה לטוס בזמן הקרוב , וחשוב לי לדעת באיזו מדינה אפשר לקנות דברים ממש בזול (לא רק זיופים , אבל גם ) חשבתי על סין כי זאת נראית דווקא מדינה דיי זולה וגם יפה . אז חשוב לי שהמדינה לא תהיה מכוערת ויהיה מה לעשות בה וגם שאני יוכל לקנות שם הרבה דברים במחיר נמוך תודהה מראש לעוזרים

-
באיזו מדינה הכי זולהמטרה היא לקנות ועל הדרך גם לטייל?
סין מתאימה, גם תאילנד והודו לפי מה ששמעתי.
מאמין שברוב מדינות המזרח תמצא מחירים זולים.. -
באיזו מדינה הכי זולהכי זול זה בישראל כי אתה לא צריך לשלם בשביל כרטיס טיסה.
-
באיזו מדינה הכי זוללמה הכוונה דברים יפים בזול?
-
באיזו מדינה הכי זולכן , חשבתי על סין
אבל אני לא יודע כמה היא יפה ... ויש שם דברים מעניינים
נחכה לעוד תגובות ..
-
באיזו מדינה הכי זוללא ממש ביקשת תשובוץ מתחכמות ...
התכוונתי לטוס ואם כבר לטוס אז למקום שיש שם דברים בזול .. וגם שיהיה יפה
-
המקום הכי טוב לקניות זה ארה"ב. והיא גם יפה מאוד. -
באיזו מדינה הכי זולהוואי. יש קניות והמדינה לא "מכוערת".
וברצינות, מה זו "מדינה מכוערת"? בכל מדינה כמעט יש אזורים יפים יותר ויפים פחות.
סובייקטיבי מאוד ותלוי מה מחפשים.
-
באיזו מדינה הכי זולפתח תקווה
יש שם המון דברים יפים
בשוק יש המון דברים זולים
וכמו שאמרו לך לא צריך לבזבז כסף על טיסה.
ותסלח לי אבל על שאלות כאלה מקבלים תשובות כאלה, ביחוד לאור הקביעה שלך על סין, המדינה הזערורית בפינת המזרח הרחוק
-
באיזו מדינה הכי זולטוב אם אתם לא יודעים לענות נורמאלי על שאלה שאני שואל בלי להתחכם אז עדייף שלא תענו ,בכ"מ הסתדרתי .
-
באיזו מדינה הכי זולחח בקשר למדינה מכוערת כבר אמרתי שאני לא יודע לנסח שאלה טוב... ? בגלל זה אמרתי שאם אתם לא מבינים משהו תשאלו , בכל מקרה הסתדרתי תודה למי שעזר ולא ליגלג
-
באיזו מדינה הכי זולאם אתה בוחר יעד לטיול בגלל שאפשר לקנות שם מלא דברים אז כבר רחמים כי זה מסע שופינג עם טיול ולא הפוך אבל סבבה.
שאלת שאלה בצורה כלכך כללית מבלי לתת שום פרט לכיוון והעדפה ואז קיבלת תשובות בהתאם,מקווה שהצלחת למצוא לך יעד יפה וזול
-
באיזו מדינה הכי זולפפקין לא כל כך מסכים איתך, למה רחמים על מישהו שנוסע בעיקר לקנות?
לא יודע אם לזה הוא התכוון, אבל יש מלא שעושים את זה וזה מאוד משתלם.
נוסעים לסין (לדוגמה), מזמינים תכולת בית, מטיילים קצת "על הדרך" וחוזרים.
יוצא שחוסכים לפעמים קרוב ל-50% לעומת קניה בארץ... -
באיזו מדינה הכי זולאני לא ממש מבין את הבעיה של השאלה הזאת , אם אני טס ומבזבז על כרטיס סיטה אז אני רוצה שבתוך המדינה עצמה אני לא אבזבז הרבה ושאני כן אקנה דברים שאני רוצה , סתם דברים ששם יכולים לעלות כמה גרושים ובארץ הרבה יותר ... כמה מאלו שאני מכיר שהלכו לתאילנד חזרו עם הרבה דברים בקצת כסף..וגם טיילו
אז אני רוצה לדעת איפה הכי זול וגם יש שם דברים מעניינים לקנות , כנראה שסין כי אני פעם למדתי סינית אז ככה שחשבתי על סין ישר ... ופשוט רציתי לוודאת פה אם יש ארצות אחרות שזול בהן כמו בתאילנד ויותר שאפשר לדבר שם יותר אנגלית (תמיד אנגלית יותר קל )
הכוונה לטייל וגם לקנות , לא רואה בזה בעיה
למי שיש בעיה עם זה לא צריך שיגיב כי אין לי כח שוב להסביר ותודה למי שעזר
-
באיזו מדינה הכי זולהודו תהיה זולה עוד יותר
כנ'ל נפאל
השאלה מה תמצא לקנות זה כבר משהו אחר.
גילי מה שאתה מתאר זה מסע שופינג וקצת טיול על הדרך בזמן שהשווקים סגורים, אני אישית רואה בזה בזבוז זמן חלוטין אבל סבבה כל אחד ומה שעושה לו כיף.