ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול במרכז אמריקה.

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    1818
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Batel7576803
      Batel7576803 נערך לאחרונה על ידי

היי.

אני וחברה טסות בשבוע הבא למרכז אמריקה לטיול קצר וממצה של בערך חודש וחצי. ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי המעברים בינהם.

אנחנו נוחתות בפנמה סיטי ב2.9 ב5 אחהצ. הציעו לנו לקחת הוסטל בפנמה סיטי ויוםאחרי כבר לצאת לסן באלס ללילה אחד, לחזור ולקחת נסיעה לבוקס שם להיות עוד בערך 4 ימים ומשם לעבור לגוואטמלה.. מה שמשאיר בערך 9-10 לגוואטמלה.

בערך ב9.9 מגיעות לגוואטמלה (לוקחות טיסה מפנמה סיטי לגוואטמלה סיטי) ב13.9  זה ערב חג ראש השנה.. מתכננות לעשות את החג בסן פדרו בחב"ד.. ככה שב13 צריכות להגיע כבר לסן פדרו.

איך היית מציע לי לעשות את המעברים? רוצה להספיק אנטיגואה, סן פדרו, סמוק שמפיי... פשוט אחרי זה ממשיכה לקנקון במקסיקו אז רוצה לקח טיסה מגוואטמלה סיטי לקנקון... ככה שצריכה לחזור שוב לגוואטמלה סיטי..

אז איך נוח לעשות את המעברים? וכמה ימים היית מציע להישאר בכל מקום?

ממש תודה מראש Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מסלול במרכז אמריקה.

קודם כל מקווה שלקחתן בחשבון את העובדה שאתן צריכות לחזור מבוקס לפנמה סיטי- זה הרבה שעות נסיעה, שיכול להיות לוקחות לכן יום מבוקס.

שימו לב שהטיסה ב-13 תגיע מספיק בזמן לתפוס שאטל לסן פדרו ( אולי בגלל לחץ החג הייתי מתאם כזה אחד מראש לשדה- תלוי גם בתקציבכן).

מאחר שתתחילו בסן פדרו- נניח 3-4 ימים, משם לאנטיגואה ( כ-3-3.5 שעות בשאטל) ליומיים, משם לסמוק שמפיי- יומיים ( יום הגעה ויום סיור) ויום חזרה לאנטיגואה לפני הטיסה לקנקון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון