ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לניו יורק

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    2768
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sharon3253544
      Sharon3253544 נערך לאחרונה על ידי

למרות שרציתי מערבה מצאתי טיסה יולי הבא לניו יורק 500 דולר עם אוקריינאיירליינס עדאי מי טס איתם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

טיסה לניו יורק

בוא נגיד שיש סיבה שהכרטיסים של החברה הזאת כ״כ זולים. זו לא טעות.

העלות של כרטיס הטיסה היא לא העלות המרכזית בטיול לארה״ב בקיץ, אז למה אתה שוקל ברצינות לשנות את מסלול הטיול כי כרטיס הטיסה מעט זול יותר? או שתכננת להוסיף אח״כ טיסות פנימיות? 

חברות תעופה פותחות לו״ז 330 ימים קדימה, אז כרגע יש כרטיסים לתאריך יציאה עד אמצע יולי 2016. אם תצא מת״א לפני סוף יוני תוכל למצוא תעריפים אטרקטיביים מאוד גם לחוף המערבי - כמו 800$ עם בריטיש. 

• shmoob
          shmoob נערך לאחרונה על ידי

טיסה לניו יורק

הפרש של 300 יורו לכרטיס הוא הפרש משמעותי במיוחד אם טסים במסגרת משפחתית. לא שמעתי שהיתה איתם בעיה מיוחדת, הסיבה שהמחיר נמוך היא בעיקר בגלל שמפחדים מהמצב הבטחוני באוקראינה. 

אבל זה קצת מצחיק כשזה מגיע מישראלים.

אני בטוח שהסיכוי שיסגרו את נתב"ג ושלא תוכל לחזור לארץ בגלל אירוע בטחוני או בגלל ירי רקטות של החמאס על שדה התעופה גבוה בעשרות מונים מאשר שזה יקרה בקייב.

עד כמה שאני יודע, לעומת ישראל, בקייב לא ביטלו אף טיסה בגלל ירי של טילים.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

טיסה לניו יורק

לא רוצה להלחיץ, אבל לעומת ישראל, באוקראינה כבר הפילו 2 מטוסים עם טילים:

טיסה 1812 של סיביריה איירליינס

טיסה 17 של מלזיה איירליינס

מצד שני, לא רואה מצב שיהיה כרטיס ב500$ בחברה אחרת בתקופה הזו. אפילו לא קרוב לזה.

• FlyingOut
              FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

טיסה לניו יורק

אני לא מסכים איתך.

מחירי הכרטיסים של החברה האוקראינית היו נמוכים גם לפני פרוץ המלחמה שעושה כרגע בלאגן במדינה. הם היו נמוכים כי מדובר בחברה בינונית מאוד עם צי מטוסים ישן, מחלקות שירות לא מעודכנות, שדה לא נוח או מודרני, בעיות תחזוקה, רמת שירות בטיסה נמוכה ביחס לסטנדרט ושירות לקוחות עם מוניטין נוראי. העובדה שמתנהלת מלחמה כרגע באזורים מסוימים של אוקראינה היא רק מסמר נוסף, ואכן כרגע אין איום אמיתי על שדה התעופה של קייב.

ובכל מקרה אני לא מסכים שנתב״ג נתון לאיום גדול יותר מהשדה של קייב. אומנם יש תקדים של ירי על נתב״ג, ומצד שני בשמי אוקראינה יורט מטוס נוסעים גדול ע״י צוות משגר רוסי (כלומר, לא בדיוק איש משוגע עם רוגטקה שלא ידע על מה הוא יורה). האבטחה ההיקפית של נתב״ג היא חסרת תקדים והטיסות בוטלו, ברובן המכריע, ע״י חברות התעופה ולא ע״י רשות שדות התעופה של ישראל. 

• Sharon3253544
                Sharon3253544 נערך לאחרונה על ידי

טיסה לניו יורק

אנחנו אכן למישה איש ן300 הפרש ךאיש זה 1500 שולר ןכן המחיר של הכרטיס די קריטי לי אבל מפחיד לי עם אוקראונים

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון