טרולי במטוס easyjet
-
היי
אני נוסעת עוד שבועיים ורציתי לקחת איתי טרולי לבטן המטוס. הטרולי שלי מבחינת המידות מתאימה אך גבולית (ברחוב שצריך שיהיה עד 25 ס"מ- יש לי טיפה פחות אבל זה גבולי מדי).
האם ישנה אפשרות להגיע לטרמינל 1 ולראות האם הטרולי נכנס לתוך ה"כלוב" הזה שמודדים אותו?
זו פעם ראשונה שלי עם חברת easyjet ולכן אני רוצה להיות בטוחה שלא יגבו לי סכום נוסף במידה והטרולי לא יכנס.
תודה רבה
-
טרולי במטוס easyjetלא הבנתי, יש לך טיפה פחות מהמקסימום, אז מה הבעיה?
-
טרולי במטוס easyjetהבעיה היא שאני רוצה להיות בטוחה במדידה שלי ולא להגיע מופתעת ביום של הטיסה ולגלות שזה עובר את הגודל המותר, ובמקרה הרע גם לשלם עוד כסף על המזוודה הזו .
-
טרולי במטוס easyjetאז תמדדי כמו שצריך ותהיי בטוחה, זה מה שיפה בדברים שנותנים להם מידה - אפשר לדעת בוודאות האם מה שיש לך קטן או גדול מהמידה הדרושה.
-
טרולי במטוס easyjetתודה אבל אני באתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה היחידה שלי ולא לקבל תשובות מתחכמות שבעצם לא עונות לי על כלום..
אשמח לקבל תשובה ממישהו שטס איתם ויודע האם ישנה אפשרות כזאת, כפי שציינתי בהודעה הראשונה.
תודה
-
טרולי במטוס easyjetטסתי עם איזיג'ט פעמיים, מת"א לרומא לא בדקו כלל מידות של המזוודה שעלתה איתי (יותר הסתכלו באופן כללי שזה לא משהו גדול מדי) ובנוסף, עליתי עם תיק גב, ולא אמרו כלום.
בחזור מרומא לת"א, גם לא בדקו מידות של המזוודה אבל היו מאוד קשוחים לגבי תיקים נוספים - כל אחד עם מזוודה אחת, היו שם משפחות עם תיקים ובחורה עם תיק ומזוודה מפוצצת וזה לא עניין אותם - היו צריכים לדחוס הכל כדי שכל אחד יעלה עם מזוודה אחת. מה שכן, שוב לא בדקו מידות
ואני יכול להגיד לך שגם המזוודה שלי במצב נורמאלי היא סביב ה 25 ס"מ וכשמפוצצים אותה זה אפילו עובר.
בנוסף אני יודע על אותו עיקרון של מישהי שטסה איתם ללונדון - בהלוך הכל בסדר, בחזור הם החמירו.
אז לדעתי אין לך מה לדאוג.