פיליפינים-בטיחות
-
שלום לכולם,
רציתי לדעת האם יש סכנה/איום כלשהו בנסיע לפיליפינים-שהייה באזור מנילה ולאחר מכן מספר ימים בבורוקאי.
תודה -
פיליפינים-בטיחות:Reמנילה בלילה מסוכנת באזורים מסוימים,אפשר לומר שאפילו ברוב האזורים,אני לא מאמין שתגיעי לאזורים האלה בכל מקרה,
אבל בלילות כדאי להיות רק במקאטי או באיזורים של מטיילים (יש את רובע המטיילים במלטה,נדמה לי שזה רחוב אנדריאטיקו)
בכל אופן בלילות במנילה לנוע רק במוניות-לסגור ת`דלתות של המונית,ולנהוג כ``כבדהו וחשדהו``
לגביי בורקאי,לא נראה לי שיש שם בעייה,האי מלא בתיירים,והאי עצמו נראה כמו באגדות. -
פיליפינים-בטיחות:Reובנוסף לאזהרות של פרגיון: לא להתקרב לאי מנדינאו שנמצא בדרום הרחוק רחוק. באי נמצאת (ופעילה מאוד) המחתרת המוסלמית של אבו סייף ש``אוהבת`` לחטוף תיירים למטרות מיקוח עם הממשלה הפיליפינית.
טיול מהנה בארץ יפהפיה! -
איזו היסחפות!!!אני חזרתי משם באוגוסט ויש תחושת בטחון הן במנילה והן בבורקאי. סעו ותהנו נב:אל תפספסו את רובינסון מול ואת מול אוף אסיה מדהים- והמחירים ברצפה! -
מנהל הפורום היקר - נראה לי שקצת נסחפת...תזכורת: כל טיול, אם בארץ או בחו``ל הוא על אחריותו הבלעדית של המטייל!!!
אני חזרתי בשנה שעברה מ 4 חודשים מדהימים בפיליפינים.
חצי מזמן השהות שלי ביליתי באי המדהים מינדנאו!!!
יש מקומות מדהימים ומעניינים מאוד באי, אגב... אי די גדול לא?
אז ככה - אם לא עוברים על כללי הבטיחות וההתנהגות במדינות זרות - אין שום סיבה שבעולם להיות חרדים לבטחון! באי יש מחוזות מוסלמיים שאליהם לא ממש מומלץ להגיע, והחלק שנותר (הלא מוסלמי) גדול דיו גם לתכנונים של טיולים ארוכים (זמן).
אין בכוונתי לעודד מטיילים ללכת לחקור את הפינות הרחוקות של האי, אך זהו אי ענק מלא בהרים, הרי געש, חופים מדהימים ועוד, ועוד כמו שרק הפיליפינים יודעים להציע...