מבוסטון לאגמי האצבעות
-
הקדשתי באמצע ספטמבר יום מעבר מבוסטון לסירקאוז שם נעשה את הלילה לקראת שוטטות יום למחרת באגמי האצבעות.
מבקש עזרה בתכנון היום שיתחיל בבוסטון בשעות הבוקר המוקדמות עד לערב בסירקאוז. ניו האמפשייר? ורמונט? רוצים לראות את השלכת.
-
מבוסטון לאגמי האצבעותשלום
אמצע ספטמבר זאת שאלה גדולה בענין שלכת.
יום שלם בזמן סביר מהבוקר מציע את התוואי הבא שיעבור דרך וורמונט אל האדירונדאק והלאה לסירקיוז
לשים לב לשעון על מנת לא להיכנס לחשיכה באדירונדאק.
מוני
-
מבוסטון לאגמי האצבעותתודה מוני,
1. אני מבין שההתמקדות צריכה להיות באדירונדאק כך שצריכה להיות נסיעה רצופה עד הצהריים עם הפסקות רענון קלות בלבד?
2. למחרת תכננתי יום שלם באגמי האצבעות שראשיתו בליברפול (מקום הלינה) ליד סירקיוז וסיומו במפלי הניאגרה בצד הקנדי. יש לי התלבטות לגבי המסלול וכמה ניתן לראות ב-12-14 שעות. חשבתי על Skaneateles כולל רחצה אם אפשרי (15.9), מונטזומה, טאוגאנוק, ואוניברסיטת קורנל - ומשם לבאפאלו. אודה אם תוכל לשפר לי את המסלול.
בברכה,
הדס
-
מבוסטון לאגמי האצבעותהיי
אני חוזר וטוען שעל מנת לעשות את התוואי הארוך בזמן הגה ודרך חייבים להתקיים כמה תנאים,שכן זה הרבה מדי קמ 660 ,וחלק לא קטן מדובר על כבישים פנימים שמטבע הדברים יש בהם הגבלת מהירות.
זה מסוג הנסיעה והתוואי שדורש מידע מוקדם על מזג האוויר הצפוי לאורכו,ולכן
חובה להתעדכן ולהחליט אם יבוצע או שמכינים אלטרנטיבה בדרך המהירה והישירה יותר!,לא מוצדק לנסוע לאיורים הללו במזג אויר סוער!!!
עוד סיבה לא לקיים דווקא את התוואי הזה ,אם אינכם מוכנים לצאת מוקדם מאוד ואני מדגיש מאוד! וכשאני אומר מוקדם זה לא יאוחר מ07:30
עוד סיבה לשינוי לתוואי קצר יותר למקרה ומדובר על מידע מוקדם על מצב של טרום שלכת בכבישי האדירונדאק.
אם לא יתקיימו התנאים הנ"ל אני לא בעד נסיעה כה ארוכה וברובה איטית.
במידה ומתקיימים התנאים הייתי עוצר ב-3 מקומות בלבד-
וודסטוק וורמונט
לייק ג'ורג'
אולד פורג'
וכמובן להיות עם העיניים בשעון על מנת לא להיכנס לנסיעה בכבישי האדירונדאק בחשיכה!!!!
אולי בכל זאת תתנו עוד מחשבה אם הולכים על זה או לא.
לגבי היום באצבעות אם אתם אמורים להגיע עד למפלים כולל אצבעות זה בפירוש יהיה רק הגה 14 שעות ביומיים ויותר מ-1050 קמ
לתשומת לב.
מוני
-
מבוסטון לאגמי האצבעותתודה רבה.
בהתייעצות החלטנו שאם מזג האויר לא טוב לוקחים את כביש 90 ומנסים להנות ממה שאפשר.
אם מזג האויר מאפשר יוצאים ב-06:00 מבוסטון (ה"ילדים" בני 22 ו-18) לארוחת בוקר בוודסטוק.
-
מבוסטון לאגמי האצבעותעל הכיפק!
מוני