וינה- טראם ברינגשראסה
-
הבנתי שאפשר לעשות סיבוב ברינג בטראם 1 או 2 שהוא מקביל לחשמלית הצהובה רק בלי המסכים וההסברים.
באתר של הרכבות כתוב שהמסלול של טראם 1 ו-2 שונה , ולכן כדאי לקחת את החשמלית הצהובה...
האם הדבר נכון או רק הטעיית הציבור לטובת הצהובה?
ואם עדיין אפשר לעלות על התחבורה הציבורית האם יש תחנה ליד בניין האופרה/ כיכר קארל?
תודה לכולם!
-
וינה- טראם ברינגשראסה -
וינה- טראם ברינגשראסה1. לי לא ידוע על שנוי בקוים האלה.
2. גם במפה שקודמי צירף אין שנוי.
3. אם אין שנוי, אז עולים לטראם מס' 1 באופרה בכוון השעון ויורדים ב- SCHWEDEN PLATZ. באותה תחנה ובאותו כוון עולים על טראם מס' 2 שמחזיר אתכם לאופרה.
4. תעלה לפורום את ההודעה על השנוי שמצאת.
-
וינה- טראם ברינגשראסהלשניכם תודה.
ibd תודה על התשובה המפורטת, משום מה לא מוצאת כרגע את ההודעה.
-
עזרה -שובחישבתי מסלול מחדש ... ואני רוצה לעלות על הטראם הציבורי 1 או 2 מתחנת schwedenpl , המטרה לראות את בניין העירייה ואת הפרלמנט ולרדת בבניין האופרה.
איזה קו עדיף לקחת? לאיזה כיוון?
והאם זה "חשוב" לעשות סיבוב שלם ברינג או שחצי רינג מספיק? אני יודעת שזאת שאלה מאד סובייקטיבית אבל בכל זאת...
תודה מראש.
-
עזרה -שובאין כל בעיה לעלות בשוודנפלץ. זה בעצם משכתבתי קודם. רק בסדר הפוך. תקחו את טראם מס' 2 בכוון השעון לעבר האופרה ושם תחליפו לטראם מס' 1 חזרה לשוודנפלאץ. כל הסיבוב הזה לוקח כחצי שעה. לפי דעתי כדאית. מה גם אם יש לכם כרטיסיה לתחבורה, זה בחינם.
עוד טיפ: ישנם 3 קוי אוטובוסים חשמליים במרכז העיר, כלי תחבורה הציבורית היחידה ( אם לא סופרים את כרכרות הסוסים). 1A, 2A, 3A.
-
עזרה -שובibd- שוב תודה.