הזמנת טיסה באתר flyscanner
-
היי,
אני רוצה להזמין טיסה לפראג דרך אתר flyscanner.מצאתי טיסה של wizzair מאוד זולה שם אך החבילה לא כוללת מזוודות.
האם ישנה אופציה להוסיף מזוודות באתר flyscanner?
ואם לא,אם אני מזמינה מהם ואז מוסיפה ממזוודות,כמה זה יעלה לי?
(השאלה תקפה גם להזמנת טיסה של up של אל על מflyscanner)
תודה מראש!!
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerאני מניח שאת מתכוונת לאתר Skyscanner.
זה אתר השוואת מחירים בלבד והוא בעצמו לא מוכר כרטיסי טיסה. הוא מעביר אותך לאתרים של Wizz או UP, לצורך העניין, כדי שתשלימי שם את הרכישה. באתרים של חברות התעופה תוכלי להוסיף מזוודות ושירותים נוספים כחלק מתהליך ההזמנה.
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerתודה על התגובה!!
וכן אתה צודק התבלבלתי בשם של האתר

שמתי לב שאם אני רוצה להזמין כרטיס טיסה מ Upאז לפני שאני מוסיפה מזוודות שלא הולכות איתי לתא הנוסעים,אני צריכה למלא את הפרטים האישיים שלי.
האם אני טועה ויש אופציה להוסיף 2 מזודות למחיר לפני שאני מוסרת את הפרטים?
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerכפי שכתבו לפני, האתר skyscanner הוא לא אתר הזמנות אלא אתר להשוואת מחירי טיסות. את בוחרת את הטיסה המתאימה ואת החברה ממנה רוצים להזמין והאתר מעביר אותך לאתר החברה שבחרת וההזמנה נעשית שם.
יש חברות שמוכרות כרטיסים שכוללים מזוודות ויש שלא. וויזאייר היא חברת לואו-קוסט ולכן הכרטיסים שלה לא כוללים מזוודות ותצטרכי להוסיף כסף. כך גם לגבי אל-על UP.
אריטה.
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerהיי תודה על התגובה אבל לא הבנת את השאלה האחרונה שלי..
שאלתי האם יש אופציה בup של אל על לדעת מה הסכום כולל המזוודות למטוס בלי להביא קודם את הפרטים האישיים שלי.
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerיש מחירון.
מזוודה (ראשונה ושניה) במשקל עד 23 ק״ג עולה 35$ בהזמנה מראש.
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerאמנם אי אפשר לדעת את המחיר המדויק, אבל אני לוקחת את מחיר הכרטיס ומחשבת יחד עם מחיר המזוודה כפי שמפורסם במחירון באתר החברה, כך תוכלי להעריך את המחיר הסופי ולבדוק אם משתלם.
-
הזמנת טיסה באתר flyscannerאת לא מזמינה מהאתר הזה. הוא שולח אותך לאתרים אחרים שבהם מתבצעת ההזמנה. לוויז יש אתר חדש בעברית, מאוד פשוט וידידותי למשתמש. שם תגלי בכל שלב בהזמנה דבר נוסף אודות הזמנתך. תחילה תקבלי הצעה להוסיף מזוודה, אח"כ עוד תוספות כמו הסעות מהשדה, בחירת מושב אחר מזה שנקבע עבורך וכו'. המחיר הבייסיק הוא זול. משם הבחירה שלך, ואת יכולה בקלות להפליג למחירים לא זולים בכלל. לדעתי הכי חשוב זה להגיע ליעד לפני כל תוספות הפינוקים, אבל זה תלוי בך כמובן.