גסטהאוס/ מלון זול בבנגקוק
-
היי חברים, אני מגיעה ליומיים לבנגקוק ומחפשת גסטהאוס/מלון זול באזור מרכזי שהמטרה היא קניות.
קראתי הרבה על הקוואסן אבל נשמע שהאזור מאוד רועש וקשה למצוא חדר שקט. אשמח לעזרתכם בנושא- עד כמה זה מפריע? אני לא מחפשת מסיבות אלא מקום נקי ובסיסי באזור טוב
תודה

-
גסטהאוס/ מלון זול בבנגקוקיכול להמליץ לך על Ibis Bangkok Siam hotel ממוקם הכי מרכזי שיש בלב אזור הקניות ויחסית לא יקר,בלילה שקט שם.
-
מה הקשר בין הקאווסאן לאזור מרכזי? או לקניות?מה שונה מה שמוכרים שם בדוכנים לכל דוכן עלוב אחור בכל מקום אחר בתאילנד??
למרות שאני לא פריק גדול של קניות לטעמי יש אזורים עדיפים בהרבה למטרה זו בבנגקוק
-
מה הקשר בין הקאווסאן לאזור מרכזי? או לקניות?אז אשמח להמלצה

-
מה הקשר בין הקאווסאן לאזור מרכזי? או לקניות?נתתי לך המלצה טובה לאיביס סיאם בנגקוק באזור הפראטונאם/סיאם סקוור לב אזור הקניונים, הקאו סאן זה לתרמילאים ואני לא חושב שזה מה שאת מחפשת.
-
מה הקשר בין הקאווסאן לאזור מרכזי? או לקניות?בהחלט אזור סיאם מתאים יותר למטרה שציינת...
הקאווסאן הוא הכל חוץ מאזור מרכזי! רחוק מזה....חצי סיכה על מפת בנגקוק שהשד יודע מה סוד הקסם שלו...הייתי שם לילה אחד סתם כי רציתי להבין על מה מדברים ולהכיר...וזה הספיק לי..חזרתי חזרה למרכז העיר
-
מה הקשר בין הקאווסאן לאזור מרכזי? או לקניות?...אפרת..
...העיקר זה לבחור מלון שקרוב לרכבת העילית BTS שמקשרת
....אותך לאיזוריי הקניות והבילויים העיקריים..

-
גסטהאוס/ מלון זול בבנגקוקמלון samran place או מלון diamond city נמצאים מרחק הליכה של 10 דקות מסיאם וה MBK.
עלה לנו ביולי- אוגוסט כ 1200 באט לזוג ללילה כולל ארוחת בוקר.
קרוב מאוד לרכבת העילית שאיתה אפשר להגיע למקומות רבים בבנגקוק.
מציע להכנס לאתר של המלונות באינטרנט ובמקביל, לאתרי מלונות (הוטלס, אגודה וכדומה) שם תשווי מחירים ותוכלי לראות במפה את המיקום שלהם.
-
גסטהאוס/ מלון זול בבנגקוקתודה לכולם

-
כל אחד מגדיר זול אחרתאבל רק לסדר את האוזניים:
זול בבנגקוק,
זה 350 - 400 בהאט.
בכל מקרה יש הרבה ברמות מחיר של 400 בהאט,
וגם הרבה למשל פה בפורום עושים יותר תיירות, ופחות בקפאקר, אז להם זול זה גם 1300 בהאט ומעלה...
הדברים האלה משתנים על בסיס חודשי בתאילנד, ההמלצה שלי שתקנה
LOENLY PLANET
מעודכן ל2014, ותראה שם את המקומות שהם ממליצים, זה יהיה הכי טוב בשבילך.
או שפשוט תגיע ותחפש יש אינספור מקומות באיזור הקוואסן..
-
שי....את זה שאתה אוהב לכתוב ולהשמיע אפשר להבין מהר מאוד אבל W.T.F מה קשור מחט לתחת??? איך בדיוק גסטהאוסים באזור הקאווסאן מתחברים לך/משרתים את מטרות פותחת האשכול
או שלא קראת את השאלה..או שלא הבנת.... או שהבנת אבל זה לא מעניין אותך כי יש לך משהו להגיד והוא לא קצר... או שאני אולי לא מבין

-
שי....ואגב...המחירים שציינת רלוונטיים יותר לאזור הקאווסאן....והתמורה בהתאם!!
אין גסטהאוס נורמלי ב300 באט!
במינימום של המינימום ב500 באט אפשר להשיג אחלה גסטהאוסים(בהתאם לעונה)
לא יודע אם יש כאלה באזור סיאם כי לא לנתי שם
-
אפרת מגיעה ליומיים לבנגקוק -האם זה לילה אחד?דיון והמלצות על מלון ללילה כשברור מאוד שהיא רוצה את איזור הקניות ולא הקאוואסאן. הבעיה שזה מוביל לתגובה לא נעימה של LIO כנגד שי שכנראה לא הבין את בקשת אפרת. אז בבקשה קצת פרופורציה. גם אם היא תשלם 2000 באט ללילה זה לא נורא.
-
תגובות לא נעימות זה ישראלים... לא ציפיתי למשהו אחרזה בסדר
ככה זה ישראלים, אנחנו לא אנשים נעימים...לא כולנו .
באמת תודה אבל על האיכפטיות ::)
-
לפותחת השרשורבהמשך לשאלה שלך אני חושב שהבנתי אותה טוב מאוד,
הקוואסאן זה אכן איזור מאוד מרכזי, ויש הרבה רחובות באיזור שלו שכן יש שם גסטהאוסים אחלה לגמרי ב400 בהאט, - 500 בהאט.. שקטים וטובים.
זה מה שאני ממליץ
אבל בכל מקרה
גם מלונות וגם גסטהאוסים וגם הכל
קני לך עותק של LONLEY PLANET
יש שם המלצות לכל הרמות
תהני !! :
-
למדתי לא לענות לישראלים שמנסים להתחצף כל הזמןאז אני לא הולך לענות לך , גם התגובה שלי היתה מיועדת לפותחת השרשור לא אליך...
אז במקום לעשות סצנות כי אני יענה ואת תעני.. וזה סתם יהיה.., מעדיף לאחל לך שיהיה לך אחלה טייול
-
O.M.G