מוסלמים בלונדון
-
ראיתי היום את האזהרות וההתראות לגבי חטיפת ישראלים בחו''ל. אני טס ללונדון ורציתי לדעת אם מישהו יודע מהם השכונות המוסלמיות שיש שם ובאיזה אזורים (ויש שם הרבה) -
שרוב הישראליםניראים כמו מוסלמים. הם צריכים רק לסתום את הפה,ואז הכל בסדר. בעניין ה''חטיפות'': לא, המוסלמים לא משתמשים בדם של ילדים יהודים לחג הקורבן....חה...חה...חה... -
די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים? אולי נשתמש בדם שלך לסופגניות בחנוכה!!!!!!!!!!! -
צילה עופי מהפורום נמאסת -
צילה מגוונת את הפורוםתרגעו כבר. -
מה שנכון נכון: צילה מגוונת -
איזה גיוון עלוב -
מוסלמים בלונדון:Reצר לי אך צילה מורידה את הפורום הנפלא הזה לתת רמה ולתת תרבות. אף אחת מתשובותיה אינה בעלת ערך והערותיה מזכירות לי את ''הישראלי המכוער'' שאני כל כך משתדלת לברוח ממנו דוקא דרך פורום כזה. האם לא ניתן לעשות משהו כדי לנטרל אותה?? -
ממש במרכז האיזור המוסלמיהוא צפונית מערבית למרבל ארץ`. אם תלך באדגוואר רואד תראה שכל השילוט בערבית. מלון קומברלנד (לא זוכרת מה שמו החדש) היה מלא מוסלמים. וכמובן המלונות באדגוור רואד עצמה. כמובן שיש הרבה עשירים מוסלמים גם ברובע מייפיר. אבל פה מדובר באיזורים תיירותיים ולא נראה -
מוסלמים בלונדון:Reכמי שמכיר היטב את לונדון בשנה האחרונה ששה ביקורים קובע נמרצות , אין בעיה של מוסלמים בלונדון לגבינו הישראלים . לא נתקלתי או שמעתי בבעיה סעו ותהנו -
מה, כשמסתכליםעל פרצופי ש''ס, הם לא ניאים כמו ההאייאתולות מאיראן והחיזבאללה??? -
יש כבר מתכון?לסופגניות בדם? -
לא מגוונת אלא מחמיאה לעצמה -
לתרום דםעבור הסופגניות במסגדי ש''ס. -
יש כבר מתכון?:Reבמחשבה שניה... אני חושבת שזה לא כל כך כדאי לעשות סופגניות מהדם של צילה, ככה כולם יוכלו להידבק באופי המגעיל שלה.. מספיקה לנו צילה אחת בפורום... -
צילה מגוונת את הפורום:Reתודה רבה, עם גיוון כזה עדיף שכל העולם יהיה בשחור לבן........ -
יש לך דם?