גואטמלה ובליז
-
שלום! אשמח לעזרה- טסה עם בן זוגי לניו יורק ויש לנו כשבועיים לטיול במרכז אמריקה. חשבתי להקדיש את הזמן הזה לגואטמלה+בליז. האם הזמן מספיק לדעתכם? האם הייתם משקיעים את הזמן הזה במדינה אחרת (פורטו ריקו/קוסטה ריקה)? ושאלה למי שטייל שם- האם יש תחושה שמסוכן לטייל שם? הרבה מקרי שוד וכו?
תודה לעונים!
-
גואטמלה ובליזבשבועיים לא הייתי דוחס את בליז. אבל אם תכוונתם לעשות שם איזה כמה ימי חוף- אז זה החוף הכי קרוב שתמצאו.
אם תצייני למה את חושבת על היעדים האלו- מה מושך אותך לראות /לעשות שם אפשר לנסות להרכיב שבועיים. באופן בסיסי הייתי אומר שבשבועיים תישארו רק בגווטמאלה...אבל זאת בלי לשמוע מה אתם רוצים...
-
גואטמלה ובליזהיי, תודה על התגובה.
אוהבים טבע וחופים. פחות טרקים אלא יותר טיולי יום. לא בקטע של לדחוס דווקא אבל כן חשוב לי להתפנק כמה ימים בחוף יפה. פתוחים לגמרי להצעות. האילוצים הם שאנחנו טסים דרך ניו יורק וחוזרים משם ושיש לנו שבועיים. (והיינו במקסיקו)
-
גואטמלה ובליזבניסיון לשלב חופים וטבע בלי לחזור על עצמכם יותר מדי בשבועיים
האם יש אפשרות שיהיה לכם מניו יורק כרטיס הלוך לגווטמאלה סיטי וחזור מקנקון.
אם יהיה באפשרותכם לעשות משהו כזה תוכלו - ואני הולך מהסוף להתחלה.
חוף קריבי במכסיקו- 3 ימים ( יאפשר טיולי יום , אם זה מה שעדיף לכם או על החוף)
קי קולקר בבליז- 3 ימים ( אחד להגיע- שניים בחוף)
טיקל/פלורס- 2 ימים
סמוק שמפיי- 2 ימים
אנטיגואה/אגם אטיטלן- 4 ימים
החלק האחרון שכתבתי תלוי בטיסה שלכם - אם תגיעו מוקדם- תוכלו להגיע עד אגם אטיטלן ולהיות שם 3 לילות ואז עוד לילה אחד לאנטיגואה. אם תנחתו מאוחר יתכן והכי הגיוני יהיה להיות פשוט 3 לילות באנטיגואה ולהוסיף עוד לילה איפה שהוא ( אולי לחלק החופים)
-
גואטמלה ובליזבמידה ואנחנו בעיקר רוצים חופים ונופש, היית ממליץ על פורטו ריקו? ואם כן, האם שבועיים זה מספיק/יותר מדי? תודה:)
-
גואטמלה ובליזבשילוב של נופש עם טיולים, בהחלט יהיה לכם מה לעשות שבועיים בפוארטו ריקו