מצלמה
-
שלום! טסה בקרוב לדרום אמריקה, רוצה לקחת מצלמה באיכות טובה אבל לא גדולה מידי.. האם כדאי לקנות מצלמת פוג'יפילם שמשלבת גם אקסטרים בתוכה? או להסתפק במצלמה רגילה וטובה?
תודה לעונים!
-
מה זה "משלבת אקסטרים בתוכה"?יש בתוכה מתקן קטן לקפיצת באנג'י?
-
מה זה "משלבת אקסטרים בתוכה"?הכוונה למצלמה בעלת עדשה רגילה ולא עין דג כמו הגו פרו. אבל עמידה למים וכו'
-
מה זה "משלבת אקסטרים בתוכה"?הגו פרו מאפשרת לשלוט על רוחב הצילום בעדשה. אפשר לצלם סופר ווייד (עין דג) ואפשר לצלם רגיל.
ועם זאת, אני לא ממליץ לקחת מצלמה כזאת כמצלמה העיקרית. את תתאכזבי מהתמונות.
-
מה זה "משלבת אקסטרים בתוכה"?אז האקסטרים זה כולה עמידות למים? זה נחשב אקסטרים? לא ברור לי למה צריך את זה, אלא אם את מחפשת עמידות לצילום מתחת למים. אם לא, בתכלס קונים מצלמה נורמלית טובה, ופשוט לא משאירים אותה לעמוד בגשם... לא צריך יותר מזה.
אם את לא רוצה מצלמה כבדה, יש מלא מצלמות קומפקטיות מעולות וקטנות שנותנות יופי של עבודה (העדיפות שלי היא לסדרת sx של קנון), כולל כאלו עם זום גדול.
-
מה זה "משלבת אקסטרים בתוכה"?לא הייתי סומך על מצלמת אקסטרים משולבת כעמידה למים,
בזמנו קניתי מה שנחשב להכי טוב מבחינת עמידות ואיכות - משהו של פנסוניק לומיקס,וכנראה שבמשך שנה המים חילחלו לאט לאט עד שנשרף הלוח, למרות שהסוגר היה תקין ונהגתי בה בזהירות.
קיצור - שילוב של גו-פרו וקאנון טובה, או שפשוט תסתפקי בטובה,
נדירים המקרים שבאמת חייבים גו פרו -
מה זה "משלבת אקסטרים בתוכה"?מעולם לא היתה לי גו פרו, וטיילתי עם המצלמה בכל יבשות העולם וכלום לא קרה. באמת שאין צורך ביותר מדי "אקסטרים" בשביל טיול תרמילאים.