ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יוסימיטי באוקטובר

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    1116
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eran10
      Eran10 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אנחנו צפויים להיות 2 לילות במלון ביוסימיטי באיזור אמצע אוקטובר, קראתי שאולי נידרש לשים בצמיגים של האוטו משו נגד השלג, מישו מכיר את זה ויכול קצת להסביר? מאיפה לוקחים את זה בכלל?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

יוסימיטי באוקטובר

אין לי ניסיון בנהיגה ביוסמיטי בשלג, וגם די נדיר שתצטרך באוקטובר, אבל היו דברים מעולם. בכל מקרה תוכל כנראה לבדוק תחזית מראש ואז לדעת (ובמקרה הנדיר שיהיה שלג, להחליט במקום אם לשנות תוכנית). נהגתי פעם אחת בשלג וזה בהחלט משהו שצריך להתרגל אליו (המקומיים עושים את זה כשגרה).

אפשר לשכור שרשראות לצמיגים דרך חברת ההשכרה (כמו ששוכרים אביזרים אחרים) ואפשר גם לקנות באופן עצמאי (כ 50-70$). הרי לא ממש תזדקק לזה בשדה עצמו ואולי יותר זול להיכנס בדרך ולקנות - שוב רק במקרה שיהיה שלג בדיוק בכבישים שתרצה לבקר בהם וגם לא תשנה את התוכנית.

• SJM
          SJM נערך לאחרונה על ידי

יוסימיטי באוקטובר

היי,

כאמור, באוקטובר כנראה שלא תצטרך שרשראות שלג, אבל כדאי להגיע מוכן.

בזמנו אלאמו אמרו לי שהם לא משכירים שרשראות, אבל הציעו לי לשדרג את הרכב ל SUV עם צמיגי שלג. ויתרתי ובמקום קניתי עצמאית שרשראות בוולמארט בעלות של 40 דולר בערך. ההתקנה די קלה ולוקחת כ5 דקות. גם אם הפארק מושלג, לא בטוח שתצטרכו להרכיב את השרשראות. בכל כביש בפארק יש שילוט שמתריע אם צריך או לא. לא הייתי משנה תוכניות אם הפארק מושלג. הוא מקסים ושווה ביקור - במיוחד בשלג.

IMG_1353.JPGIMG_1287.JPGIMG_1312.JPG
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון