שאטל מניוארק למנהטן
-
היי,אנחנו זוג, נוחתים בניו-ארק ומעונינים להגיע למלון שלנו בלונג איילנד קווינז.
השאלה שלי היא אם מישהו מכיר שירות שאטל מניו-ארק למנהטן,אוטובוס שיש לו תחנה ליד מקום שבו נוכל להיכנס לתחתית ומשם נגיע ללונג איילנד?
ומה המחיר?
אנחנו פשוט מנסים להתחמק מתשלום של כ-100 דולר למונית, אם לא תהיה ברירה כמובן שזה מה שנעשה.
תודה

-
שאטל מניוארק למנהטןבדוק מחירים בכרמל לימו, יש קופון הנחה באתר. קח בחשבון שיש להוסיף תשלום אגרת גשר/מנהרה וטיפ לנהג.
-
שאטל מניוארק למנהטןמכיר את השירות של כרמל, מחפש משהו פחות יקר... אין בעיה שיהיה גם פחות אישי.
בכל אופן, תודה רבה ראובן
-
שאטל מניוארק למנהטןלא זוכר מי המליץ בפורום כמה פעמים על DIAL7
-
שאטל מניוארק למנהטןאם אני מבין נכון, אתם זוג ומוכנים לתחבורה ציבורית כדי לחסוך? אם כן, יש לכם אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית למנהטן ומשם כמו שכתבתם כבר לסוע בתחתית.
הדף הבא יעזור לכם:
http://www.panynj.gov/airports/ewr-public-transportation.htm l
- אפשר להגיע ברכבת. יש רכבת מונורייל חינם בשדה שתיקח אתכם מהטרמינל אל תחנת הרכבת. משם יש רכבת למנהטן (תחנת פורט אותוריטי) במחיר 15$ לנוסע (או 25$ להלוך+חזור). זמן נסיעה מהטרמינל למנהטן כ30 דקות, מאוד מהיר.
- אפשר לקחת אוטובוס אקספרס ב 16$ לכוון אחד. זמן נסיעה משתנה לפי העומסים. יתרון אחד על רכבת זה שאין החלפה.
- יש גם אוטובוס רגיל אבל זה כבר לא נשמע נוח (לא בדקתי אף פעם...)
כאשר מגיעים לתחנת פורט אותוריטי יש כבר קישור לתחנות הסאבווי. אם תרצו כרטיס שבועי זה המקום לקנות אותו.
לפעמים בקונקשן ארוך בניוארק אני קופץ לעיר. כאשר אני נוחת ב 6:30 בבוקר בניו ארק (טיסת פנים) ב 7:30 אני כבר במנהטן - בנסיעה ברכבת. סה"כ העלות שלכם תהיה 30$ למנהטן + עלות סאבווי.
-
שאטל מניוארק למנהטןתודה רבה עמיחי, זה בדיוק מה שחיפשתי!