גופיות טרמיות לכ 10 מעלות
-
שלום חברים
אני מחפש לקנות גופיות טרמיות לברלין של אוקטובר, מדובר בכ 7-11 מעלות ואני ממש לא אוהב להסתובב עם מליון שכבות עלי (בארץ זו לא בעיה כי אף פעם לא קר פה). אשמח להמלצה שכן איני מבין כלום בתחום. מעדיף לקנות מאיביי במחיר סביר.
-
גופיות טרמיות לכ 10 מעלותאם אינך מבין כלום ההמלצה הראשונה שלי אליך היא קודם כל לא לקנות באיביי אלא ללכת לחנות ולראות בעיניים ולמדוד מה שאתה קונה.
לא מדובר בהוצאה מאוד גדולה.
יש המון חברות בשוק, אבל להבנתי אתה צריך ביגוד שהוא Mid Level, כלומר לא מהעבים והמבודדים ביותר, וגם לא מהדקים ביותר.
-
גופיות טרמיות לכ 10 מעלותגם אם תלבש חולצה טרמית עבה יחסית זה לא יפתור אותך מללבוש מעל שכבות נוספות בהתאם למז"א, לרגישות האישית שלך ולפעילות שאתה מבצע.
-
גופיות טרמיות לכ 10 מעלותברור לי שאני לא אוכל להסתובב עם חולצה טרמית בלבד בטמפ' של 8 מעלות, אבל אני שואף להקטין כמה שיותר את כמות השכבות.
-
גופיות טרמיות לכ 10 מעלותזה טמפרטורה של יום חורף רגיל בירושלים. אני בימים כאלה לובש לרב גופיה, חולצה עבה (תלוי עד כה יש רוחות וקר באמת, יכול להיות מחולצה ארוכה דקה יחסית וכלה בסוודר (סוודר יותר מתאים לאיזור ה-5 מעלות)) ומעל לזה, ז'קט או מעיל.
סה"כ 3 שכבות, אם תלך על טרמית אני חושב שעדיין תישאר באיזור השלוש שכבות כי תצטרך לשים את הטרמית, חולצה נורמלית מעל לטרמית וכל זה בתוך ז'קט\מעיל.
תכל'ס, טרמית אני שם בירושלים רק בימי שלג, אבל אני לא מהרגישים לקור אז זה סובייקטיבי כמובן.