הסבררר על מלון בווגאס!!!
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!כן הבנתי שזה תלוי במסגרת הפנויה באשראי-אם ככה,מה עושים כולם?!
איזה בנק ייתן מסגרת של 40,000 או 20,000 בכרטיס???גם אם לוקחת 2 כרטיסים,המקסימום שהבנק נראה לי יכול לתת(לי לפחות) מסגרת סביב ה6500,7000 לכל אחד מהם ול2 מלונות אני משלמת מאותו כרטיס אשראי בסכום של כ10,000 ש"ח(שמרתי בבוקינג ובהוטלס כי המקומות במלונות שם נגמרים מהר גם לעוד שנה והפרטי אשראי שנתתי הם של הנוכחי,עדיין לא הזמנתי אחד נוסף עבור הטיול).מה עושים בדיוק??כל כמה זמן מתפנה לי מסגרת במהלך הטיול?האם זה משהו שמסדירה מול חברת האשראי עם אפשרות לפינוי מסגרת תוך יומיים שלוש אחרי הגיהוץ האחרון שלי??או פשוט עדיף שאדבר עם הבנק בעוד כמה חודשים כשארצה לקחת את סכום ההלוואה לטיול..?ואז לתאם מולו את עניין המסגרות ומועדי החיובים
תודה רבה רבה על המענה והסבלנות:))
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!באתרים כמו בוקינג הוטלס וכדומה קיימת אפשרות בחלק גדול מהמלונות לתשלום במלון PAY LATER. כך שהחיוב מתבצע רק כשעוזבים את המלון. על מנת להימנע מבעיה של מסגרת אשראי ועמלות מיותרות ניתן לפתוח חשבון מט"ח בבנק בו מתנהל החשבון שלך ולרכוש עבורו דולרים במקביל לבקש מהסניף לשייך את כרטיס האשראי שלך לחיוב בדולר כאשר מבצעים עסקה בארה"ב. הרכישות יורדות מידית מהמט"ח תוך יומיים שלושה ואין בעיה של מסגרת. אנחנו נסענו לחודש וזה עבד מצוין. גם משיכות בכספומט וגם קניות בויזה ללא עמלות מיותרות. לא צריך להיסחב עם הרבה מזומן ואין בעיה של מסגרת אשראי.