חודש באיטליה
-
אנחנו זוג צעיר שרוצה לנסוע לחודש לאיטליה (סוף ספטמבר עד סוף אוקטובר)
רצינו להיות ב: מילאנו, האגמים, ונציה+ורונה, פירנצה (והסביבה), רומא וסיציליה.
יש המלצות לחלוקה של המסלול? כמה ימים כדאי לעשות בכל מקום?
תודה מראש!

-
חודש באיטליהחלוקה גסה אפשרית:
איזור האגמים, מילאנו, ונציה וורונה- 10-12 יום
פירנצה וטוסקנה- 7-8 ימים
רומא- 3-5 ימים
סיציליה- כשבוע
אפשר גם במקום סיציליה לטייל בדרום איטליה- מחוז קמפניה עם איזור נאפולי, אמאלפי וסורנטו ו/או מחוז פוליה- אלברובלו, פוליגנאנו ועוד.
זו רק דוגמה לחלוקת הימים, יש הרבה מה לראות ולטייל באיטליה! תהנו!
-
חודש באיטליהאיטליה ארוכה ומחולקת לאיזורים גאוגרפיים שונים בשביל לקבל פרופורציה שבועיים מספיקים לטיול בצפון איטליה שזה כולל את הדומיטים,ונציה,אגמים ,ריביירה ואפשר קצת מטוסקנה
עוד שבועיים - טוסקנה ואיזור רומא
שבועיים אלטרנטיבים - מפרץ אמלפי ואיזור פוליה
מציע לוותר על תכנון לסיצליה אתם לא תספיקו בכל מקרה
-
חודש באיטליהסיציליה?התכוונת אימלפי
-
חודש באיטליה
עשיתי טיול קצת דומה בעבר, שבועיים באיטליה והיה מדהים. שכרנו אוטו (אני ובעלי) ופשוט נסענו מנאפולי למילאן, כולל עצירות בכל כפר יפה לאורך הדרך.. כמה פיצה שיצא לנו לאכול
ממליצה לכם לשכור אוטו מרווח ובטוח אם אתם משכירים רכב .. הנהגים האיטלקים קצת משוגעים (הרבה יותר מישראלים). אם יש שאלות אני אשמח לענות 
-
חודש באיטליההאיטלקים נהגים מצויינים למרות שהם נדבקים לך לטמבון, לא יצא לי לראות תאונות וטיילתי 4 פעמים באיטליה,רכב מרווח וגדול זה חיסרון באיטליה עדיף רכב קטן
-
חודש באיטליהטיילתי 3 שבועות באיטליה במהלך חודש ספטמבר.
הייתי 12 יום ברומא, 4 ימים בפירנצה (ומשם טיולי יום לעיירות בטוסקנה- סאן ג׳מניינו, לוקה, סיינה), יומיים בבולוניה, יום בונציה ויום וחצי במילאנו.
אני עשיתי את הכל בתח״צ אבל אם לא הייתי לבד, כנראה שהייתי שוכרת רכב, במיוחד לחלק של פירנצה וטוסקנה. הנסיעות באוטובוס ממש עייפו אותי, והאוטובוס עושה מסלול מאוד ארוך.
אם יש לכם חודש הייתי מקדישה שבוע לרומא, שבוע לטוסקנה (עם יומיים בפירנצה, או יותר- תלוי כמה אתם אוהבים מוזיאונים- פירנצה מלאה בהם), עצירה ללילה בבולוניה, לפחות יומיים בונציה (ואם התקציב מאפשר אז גם להשאר לישון שם). בשאר המקומות שציינתם לא הייתי אז אני לא יודעת כמה זמן כדאי להקדיש להם.
כדאי לשים את רומא בהתחלה או בסוף, כי ברומא לא צריך רכב וחבל לשלם על שבוע השכרה שבו לא תשתמשו ברכב.