השכרת רכב
-
היי
אנחנו צריכים להשכיר רכב ל 7-8 לילות , איסוף בלאס ואגס שדה תעופה והחזרת הרכב עם הגעה לסן פרנסיסקו
2 שאלות: האם עדיף לסגור מהארץ, ואיזו חברה מומלצת לאור נסיונכם
אנחנו זוג + מזוודות
אני יודעת שהיו מיליון שאלות על זה באתר....ומיליון תשובות..... אבל קשה לי לקרא הכל
בבקשה נא התייחסותכם , אנחנו נכנסים לחגים ולא יהיה לי מספיק זמן , טסים בצאת כיפור
חן חן עמליה
-
השכרת רכבכן, כדאי מאוד לסגור מהארץ (לפני הנסיעה) אבל לא חובה רק בישראל. אפשר גם באינטרנט. אבל אם אין לכם הרבה זמן להתעסק עם זה, פנו ל2-3 סוכנים בישראל (אופרן, גוליבר, ממסי). ההפרשים לא יהיו גדולים בין הסוכנים בישראל ולרוב ההצעות של הסוכנים בישראל כוללות את הביטוחים שתרצו. השכרה אצל סוכן בחו"ל דרך האינטרנט יכולה לחסוך לכם כסף אבל תצטרכו להתעמק בהצעות עצמן ולהשוות.
קבלו מהסוכן הצעות רק של חברות השכרה גדולות.
שימו לב לכך שההצעה שאתם מקבלים כוללת החזרה במקום אחר.
עבור זוג + מזוודות תשכרו רכב בגודל FULL SIZE. אין טעם לשכור רכב קטן יותר בשביל כמה דולרים פחות.
תוכלו לחזור לכאן עם הצעה קונקרטית שתקבלו לחוות דעת.
-
השכרת רכבהיי עמיחי
המון תודה על התשובה, נפנה מחר לקבלת הצעות
חן חן
עמליה
-
השכרת רכבאני יכול להציע את המדריך שלי לשכירת רכב בארה"ב. אולי יעזור
-
השכרת רכבערב טוב
המדריך לשכירת רכב מדהים, ברור ומפורט הכל!!!
בדיוק היום קיבלנו הצעה מאלומה שרותי תיירות, ומחר אנו אמורים לקבל הצעה גם מאופרן
תודה רבה!!!
-
השכרת רכבשלום,
אם זה יעזור אני עשיתי אותה הבדיקה לגבי החוף המזרחי וממסי יצאו הכי זולים. אשמח לשמוע אם יש זולים מהם.
-
השכרת רכבאל תשכחו לבקש הנחה כאשר אתם מדברים בטלפון עם הסוכנים השונים ואתם יכולים לחזור אליהם שוב ולהגיד שעדיין יקר לכם ואם אפשר לקבל עוד הנחה ותזכרו שהמחיר שיש באינטרנט הוא רק מחיר ראשוני שכמעט תמיד מקבלים עליו הנחות.
-
השכרת רכבמצטרף לתגובה שמעליי
במידה ומבצעים השכרת רכב טלפונית בארץ ניתן לשאול על מבצעים של מועדונים מסויימים(הנוסע המתמיד של אל על, חבר, בהצדעה...)
בנוסף לפני ביצוע העסקה ניתן לשאול את הנציג לגבי כרטיסי אשראי מומלצים לתשלום(מפתח דיסקונט, אמריקן, לאומי קארד על כל מועדוניו השונים..)
כמעט בכל חברה יש כרטיס אשראי המזכה אתכם בהנחה מסויימת של אחוזים בודדים במעמד החיוב.
-
השכרת רכבערב טוב
תודה על העצות
בנתיים קבלנו הצעה ל 6 ימים מאלומה תיירות כ310 דולר עם איסוף בשדה התעופה בלאס ואגס והחזרה בסן פרנסיסקו
ממשיכים לבדוק ולבקש הנחות ....חחח
-
השכרת רכבהמחיר נשמע סביר ביותר (הרכב FULL SIZE? יש ביטוחים?).
תבדקו אם אפשר לאסוף את הרכב ולהחזיר לא בשדות תעופה אלא במקומות שקרובים למקומות הלינה שלכם. בוגאס יש סוכנויות השכרת רכב בכמה בתי מלון גדולים (אני למשל שכרתי כמה פעמים באוויס שנמצא בתוך מלון הוונישיאן) וגם בסן פרנסיסקו יש סוכנויות בתוך העיר (למשל יש סוכנות אוויס ממש ליד כיכר יוניון). אם אפשרי לא לאסוף \ להחזיר בשדה זה יחסוך לכם הרבה זמן וכסף.
-
השכרת רכבבאתר של אלמו יש מבצע מוגבל בזמן עד ל 12/9
-
השכרת רכברוי וכולם,
תודה רבה על המידע. ההפרשים משמעותיים לטובת אלמו.
דרך אגב: התוכנית היחידה שממסי מציעה כדי למנוע קנס החזרה במדינה אחרת היא תוכנית גולד שמשמעותה בין השאר היא קבלת מיכל דלק חינם.שההפרש הוא בין 60 ל-70 דולר. האם זה כדאי? כמה עולה מיכל דלק בניו יורק? והאם זה בעיה לחפש תחנת דלק בנהטן לפני ההחזרה?
תודה!
-
השכרת רכבכן המחיר כולל ביטוחים
לא עדיף לקחת משדה התעופה בוואגס ולהחזיר בשדה ב SF ולחסוך עלויות
של מוניות?? כי בכל מקרה צריך להגיע למלון בוואגס ואחכ לשדה התעופה בסן פרנסיסקו לטיסה המשך לניו יורק
-
השכרת רכבהכוונה שלי הייתה: אם בוגאס אתם נמצאים במלון ללא רכב ושוכרים רכב בסוף התקופה - יש עלות + זמן להגיע לשדה לאסוף את הרכב. אם בסן פרנסיסקו אתם מחזירים את הרכב ונשארים שם עוד כמה ימים - יש עלות של הגעה משדה התעופה לעיר.
לכן, יתכן ויהיה כדאי יותר, אולי כספית ובטוח בזמן - לשכור את הרכב סמוך למלון שלכם בוגאס ולהחזיר סמוך למלון בסן פרנסיסקו. לא תמיד זה אפשרי, במיוחד בסניפים קטנים, אבל כדאי לבדוק.
עלות מונית לשדה בוגאס: כ 15-25 (תלוי במרחק המלון, MGM קרוב, WYNN רחוק)
עלות מונית לשדה מסן פרנסיסקו: כ60-70 (תלוי בעומס)
עלות יום השכרה: לפי המחיר שכתבתם, כ50 (למרות שאם תאריכו ל7 ימים זה כבר תעריף שבועי, אז החשבון קצת משתנה)
עלות חניה בסן פרנסיסקו: משתנה, צריך לבדוק לפי המיקום
בכל מקרה - יש את העניין הכספי, ויש גם את עניין הנוחות.
-
השכרת רכבגלון של דלק (בנזין) עולה בערך 2.4 - 2.8. ברכב ואן משפחתי יש מיכל דלק של כ20 גלון.
לרוב אני מתדלק מיכל מלא לפני הכניסה למנהטן (לא קשה למצוא תחנות דלק מחוץ לאי). תדלוק מלא מספיק עד החזרת הרכב.