פארקים באורלנדו שאלות
-
אהלן חברים,
יש לנו מספר שאלות בנוגע לבילוי בפארקים של יונברסל ודיסני באורלנדו :
1. אני מגיע עם מצלמת אקסטרים ותיק גב עליי לשים את המצלמה ועוד דברים, האם בזמן העלייה למתקן התיק יכול להיות בצד או עליי? יש איזשהם הנחיות מוחדות?
2. ולהפך האם מותר(בחלק מהמתקנים נניח) לעלות עם המצלמה עצמה ?
3. האם מותר להיכנס עם אוכל ושתייה לפארק? (יש איסור על משו שצריך לדעת?)
4. לגבי מתקן מלתעות ביונברסל, יש מצב שסגרו אותו ?
תודה!
-
פארקים באורלנדו שאלות1. ברוב המתקנים ביוניברסל וכל המתקנים בדיסני אפשר לעלות עם התיק (בין הרגליים). יש מתקנים שעלולים להרטב, לפעמים יש מקום באמצע (במקרה של מתקן אבובים) לתיקים ואפילו יש מין כיסוי - אבל יש להביא בחשבון שאי אפשר להבטיח שהדברים ישארו יבשים.
יש כמה מתקני אקסטרים (כמו: הענק הירוק, רוקנקול וקרב הדרקונים) ששם יש לוקרים ליד המתקן לתיקים - השימוש חינם.
2. לא נראה לי שיש איסור על מצלמות. להיפך. תיכנס ליוטיוב ותמצא סרט על כל מתקן שתרצה.
3. מותר (ורצוי) להכניס אוכל ושתיה
4. מלתעות נסגר לפני המון שנים. בנו מתקן אחר במקומו.
-
פארקים באורלנדו שאלותתודה רבה!
הלוקרים זה ממש לפני שנכנסים לעלות למתקן? (כמו שלונה פארק ששמים רגע לפני העלייה) או שזה לפני שנכנסים לתור ?
-
פארקים באורלנדו שאלותרק הערה - לא יודעת מה זאת מצלמת אקסטרים ומה זה כולל, אבל בדיסני באנהיים אסור להכניס לפארקים מקלות סלפי
-
פארקים באורלנדו שאלותהלוקרים ביוניברסל (במתקנים שכתבתי) הם לפני שנכנסים לתור. הנעילה היא אלקטרונית (עם קוד כמו בכספות של בתי מלון).
-
פארקים באורלנדו שאלותישנם מתקנים שבהם לא תוכל לעלות עם תיק, או שלא מומלץ לעלות עם תיק. דוגמאות הזכורות לי: Manta שב-Sea World שם גם כל מי שנעל כפכפים וכד', נאלץ להשאירם בכניסה (כדי שלא יעופו ממנו). גם ב-Harry Potter and the Forbidden Journey
, שב-IOA, זכור לי שנשארתי בחוץ לשמור על התיקים של אשתי ובתי.לא ראיתי מגבלות על מצלמות. -
פארקים באורלנדו שאלותביוניברסל לא נותנים לעלות עם מצלמות אקסטרים.
-
פארקים באורלנדו שאלותלא יודע למה הכוונה במצלמת אקסטרים אבל בדיסני, אורלנדו לא הייתה שום מיגבלה לגבי צילום כשהיינו שם לפני שנתיים. לגבי תיקים - מותנה במתקן. בדרך כלל לא היו אילוצים בנושא הזה.
אוכל ושתייה - יקר בפארקים. הבאנו איתנו שתייה ולפעמים אוכל. חם ולח ושותים הרבה.