טיול שווקי חג המולד
-
מחפש המלצות לטיול שווקי חג המולד . הכוונה לטוס למינכן או פרנקפורט למשך 10 ימים לערך.
תודה
-
טיול שווקי חג המולדראשית בגרמניה מיטב שווקי חג המולד של אירופה (וארצות דוברות גרמנית או בעלות תרבות גרמנית אחרות).
אבל ולמרות שאישית אני "מכורה" להם-צריך להביא בחשבון שבשוק השלישי מבינים את העיקרון והשוק השישי זהה לשווקים 1-5... ולכן אתם צריכים להחליט מהו ציר הטיול שמעניין אתכם ?
מינכן ובווריה?
פרנקפורט ו...(עמק הריין? המוזל? הדרך הרומנטית?)
שלוב של נחיתה במינכן והמראה מפרנקפורט?
הייתם בעבר ביעדים אלו בגרמניה?
-
טיול שווקי חג המולדלו היו לי 10 ימים והייתי רוצה לטוס למינכן לשווקי חג מולד, הייתי עושה מסלול שכולל את מינכן, אינסברוק, זלצבורג ווינה וחוזרת משם.
-
טיול שווקי חג המולדמשלוש מינכן אינסברוק זלצבורג אכן נשמע מוצלח מאוד ( אפשר להוסיף את וינה אבל הייתי משאירה אותה להזדמנות אחרת )
מלבד שלושת הערים הגדולות ברגע שתחפשו בטוח תמצאו גם שווקים מיוחדים בעיירות היותר קטנות.
אחד השווקים המיוחדים שהיינו למשל היה ברטנברג. כל העיר התמלאה בפנסים סינים והיו הופעות מיוחדות. פחות שוק של קניות ויותר של פעילות ואווירה. אם תחפשו תמצאו עוד הרבה.
-
טיול שווקי חג המולדאני מאד מסכימה עם אילי שהשווקים בערים ובעיירות הקטנים בעלי אופי ואווירה אחרים (ושווים).
-
טיול שווקי חג המולדמסכימה עם שירליץ לגבי אינסברוק , זלצבורג ווינה (במינכן לא הייתי)
עוד רעיון למחשבה , כשנחתנו בפרנקפורט נהנינו בין היתר משוק חג המולד של שטרסבורג.(בעיני אחד היפים ביותר).
-
טיול שווקי חג המולדסתם כי אני מתגעגעת לקור ולגרמנית, קבלו תמונה קטנה מאינסברוק. המיקום שלה למרגלות ההר פשוט מעלף. אפשר לעלות להר בשרשרת של רכבות ורכבלים Nordkette Bahn.