השכרת רכב
-
שוב שלום לכולם,
לקראת נסיעה ליער השחור ומאד מתרגשים!!! בהזדמנות זו תודה לכל המשיבים גם על שאלותי הקודמות:-)
אנו משכירים רכב מחברת יורופ קאר ולוקחים אותו בצד הצרפתי של שדה התעופה בבאזל.
נשמח לשמוע מהידע של בעלי הנסיון האם יש דברים שחשוב לשים לב / לדעת / לשאול בעת קבלת הרכב ?
תודה,
רינת
-
מה כתוב בחוזה שלכם?עולם ומלואו על מה כדאי לבדוק ולשאול, צריך איזשהו כיוון כדי לענות.
יער שחור זה 3 מדינות (לפחות....) בכמה אתם מתעתדים לבקר?
-
מה כתוב בחוזה שלכם?מבחינת החוזה כתוב שאנו יכולים לבקר במדינות בהן אנחנו מתכננים להיות - גרמניה, צרפת (חבל אלזס), שוויץ (מפלי הריין).
השאלה שלי מתייחסת יותר לדברים אליהם יש לשים לב/לשאול בעת קבלת הרכב (מתוך נסיון של אחרים) - כדי למנוע אחר כך קשיים / בעיות.
-
וגם השאלה שלי היתה כדי למנוע קשיים ובעיותאני אל יודע מתי אתם נוחתים, מתי אתם ממריאים, מה הביטוח שהחלטתם לקנות, כמה נהגים יהיו לרכב, האם יהיו ילדים שיזדקקו לכסאות מתאימים, להמשיך?
לכן שאלתי מה כתוב בחוזה, בתור נקודת התחלה.
לא ראלי לצפות שמישהו יכתוב כאן מדריך לכל השוכרים באשר הם, אם אתם רוצים עזרה אתם צריכים לעזור לעונים לעזור לכם.
אם יהיה מישהו שחושב שיכול לכתוב מדריך כזה בפוסט - בבקשה. אני לצערי לא יכול
-
השכרת רכבלא יודע אם זו פעם ראשונה שאתם שוכרים רכב?
יש כמה דברים בסיסיים שכדאי לעשות:
- לבדוק שהרכב תקין, ושאין פגיעות ברכב (לעבור מסביבו). אם יש פגיעות - לדווח לחברת ההשכרה, לתעד וגם לדאוג שזה כתוב במסמך הקבלה.
- לוודא שמיכל הדלק מלא. לרשום ק"מ של הרכב.
- לוודא שכל הפרטים נכונים בתלוש שמקבלים מחברת ההשכרה - זה מהווה את האישור שלכם למשטרה וכו שהרכב נשכר באופן תקין
- כמובן לוודא סוג הדלק בנזין או סולר
-
השכרת רכבלבדוק שיש ערכת מילוי פנצ'רים או איפה נמצא צמיג חלופי (בשנים האחרונות לא ראיתי כזה)
לראות שאתם מוצאים את ספר הרכב, את מערכות הפעלת החימום, מגבים,אורות במגרש החניה של סוכנות ההשכרה.
הכי חשוב- שיש לכם מספרי טלפון של נציגות חברת ההשכרה- בצרפת גרמניה ושוויץ- אותן מדינות ויעדים שאמורים להגיע אליהן. שיש מספרי חירום , וכל מה שצריך אם חס וחלילה קורית תקלה.