עלות טיול ממוצע בתאילנד
למורן ולכל מי שרוצה הערכה.
גם אני בדיוק בשלב שלכן, אני טסה עוד יותר מחודש, ואני בונה תקציב של ``פחות או יותר`` אני באמת מציעה שתתחילו לבנות לעצמכן מסלול על ידי שיטוט כאן באתר ובעוד אתרים ופורומים למטיילים, בין אם זרים ובין אם ישראלים, ותתחילו לקבל הערכת מחיר ללינה לפי הקריטריון שנוח לכן. המושג ``לא מפונק`` או ``לא יקר מדי`` לא תופס. תתחילו להכנס לאתרים של מלונות שבכל הודעה שניה כאן בפורום עולה דוגמא לאתר כזה או אחר ותתחילו לקבל מושג. כי רק אתן יודעות מה זה להתפנק ומה זה יקר או לא יקר.
אוכל תלוי אם יש לכן ארוחת בוקר במלון, עד כמה אתן נוהגות לאכול במהלך היום, מה אתן אוהבות ועל מה אתן לא מתפשרות. אלו שאלות שרק אתן יודעות לענות עליהן.
אולי הגיע הזמן להפסיק עם שאלות כלליות בסגנון ``כמה עולה חודש בתאילנד`` כי זה כמו לשאול ``כמה עולה חודש בישראל`` יש כאלה שסוגרים את החודש עם 2000 שקל מחיה, ויש כאלה שגם 30,000 שקל לא מספיק להם. זו הרי שאלה מגוחכת.
תעשו מחקר קטן, תבדקו כמה עולה טיסה ממקום למקום וכמה עולה אוטובוס ממקום למקום. תעשו את החישובים שלכן, הרי אף אחד לא יגיד לכן כמה זה רכבת מנקודה א` לנקודה ב` לעומת טיסה. את השאלות האלה תאלצו למצוא בעצמכן.
אני באמת מציעה שתחזרו לפורום עם שאלות יותר מדויקות, שלא תמצאו עליהן תשובה.
אני לא תוקפת אתכן ולא נותנת לכן תשובות ציניות, אלא באמת עצה ידידותית כי רק אתן יודעות מה מוגדר פינוק וכמה כסף יש לכן להוציא על טיול שכזה.
בהצלחה!