סין - מוצ'ילה או מזוודה?
-
היי, שאלה אחרונה לפני הטיסה הלילה
אנחנו נוסעים לחודש לסין, עושים את המסלול הקלאסי בצורת C, לא מתכננים טרקים. אני מתלבטת אם יהיה לי נוח לנסוע עם מזוודה מבחינת הנסיעות ממקום למקום, אני מניחה שניקח גם רכבות ואוטובוסים ולא רק טיסות פנים. מזוודה זה סיוט לסחוב במדרגות ובדרכים לא סלולות, מצד שני מוצ'ילה שוברת לי את הגב.. מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
סין - מוצ'ילה או מזוודה?מזוודה זה פיתרון מצויין. מה הטעם כנגד לקחת מזוודה?
-
סין - מוצ'ילה או מזוודה?אני לקחתי מזוודה. השיקול שלי היה שסחבתי לשניים (כי נסעתי עם ילד, והוא סחב מעט), ואני לא מצליחה אף פעם לארוז מעט. תרמיל לא היה מספיק.
ברוב הזמן זה היה סבבה - לא מדובר על הודו. גם כשאומרים חוטונג נניח, מדובר ברחוב סלול. לא הייתי צריכה לגרור בבוץ. המקום היחיד שלא היה סלול היא בטראסות האורז אבל לשם לקחתי בין כה תיק קטן ולא את המזוודה.
הקושי העיקרי היה שבאף גסט האוס לא היתה מעלית (זו לא היתה הפתעה, ידעתי מראש) וזה היה מעיק עם המזוודה.
גם ללכת מתחנת אוטובוס לאכסניה, אם זה לא היה במונית, זה היה מעיק.
לדעתי אם אפשר להכניס הכל לתרמיל, זה יותר נוח. זה גם מחייב לסחוב פחות (אותי לא - אני יכולה לקשור הרבה סביבו
. אבל אני גרועה במיוחד..)אולי פשוט מזוודה לא גדולה, בנפח של תרמיל, זה הכי טוב.
-
תודה, לקחתי מזוודה בסוף:) -
תודה, לקחתי מזוודה בסוף:)נסיעה טובה. ספרי חוויות.