ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Shenandoah פארק- מישהו מכיר? יודע?

פורום צפון אמריקה
    6
    6
    2043
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yehoshua1
      yehoshua1 נערך לאחרונה על ידי

אשמח לעצה: 

אנחנו יוצאים מכיוןן פנסילבניה (אזור האמיש) וצריך להגיע לאזור צפון קרולינה אחרי בלו- רידג' לעיירה אשוויל. 

יש לנו לזה (משפחה עם 3 ילדים) בערך 3 ימים נינוחים של נהיגה דרומה לפקראת הבלו-רידג'.  יש למישהו המלצות לדרך? פארקים? עיירות? מלונות? איך פארק SHENADOAH?   [את DC  נראה ברך חזרה, אז צריך משהו בווירג'יניה או מערב וירג'ניה) 

תודדה! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranchy
        ranchy נערך לאחרונה על ידי

הכביש SKYLINE DRIVE מתחיל בכביש 340 מדרום לעיירה FRONT ROYAL ורץ דרומה על קו הרכס עד Hyw 64 . בקטע הדרומי ביותר הוא חוצה את שמורת שננדואה. בערך במחצית הדרך אפשר לרדת מערבה בכביש 211 לLURAY כאן ישנה מערת נטיפים מקסימה. תבדקו במפת גוגל ותוכלו לתכנן מה מתאים לכם. אפשר לפגוש הרבה איליים רועים לאורך הכביש. לא חייבים לנסוע לכל אורכו. יש כניסות ויציאות מכל כביש רוחבי כמו 211 החוצים אותו.

שנה טובה

רנצי

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

עברנו בו לפני שנים, לא זכור לי כמשהו מרשים או מיוחד. במערת לוריי בקרנו, היה נחמד.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לא כתבת מתי הביקור - ויש לכך המון השפעה על הפארק.

יש עונות בשנה שבהן הפארק נמצא קצת בתרדמת חורף אבל יותר מאוחר בשנה השמורה מתעוררת לחיים וממש מקסימה. לדבי תאריכים מדוייקים כדאי לבדוק באתר השמורה.

לטעמי הנסיעה בכביש SKYLINE DRIVE (שעובר במרכז שננדואה) מאוד יפה. כדאי לשלב גם כמה מסלולי הליכה קלים. למשל השביל אל South River Falls Trail הוא קל ונחמד.

בטיול שלנו בנסיעה בין שננדואה לארץ האמיש עצרנו ללילה בעיירה Harpers Ferry - ממש נחמד שם ויש הרבה מסעדות. זה גם מקום נחמד לביקור קצר. קישור לאתר הפארק הרפרס פרי. שם פרצה מלחמת האזרחים של ארה"ב. תמונה של המקום. רוב התמונות שתמצא על המקום מצולמות מנקודת תצפית שאפשר להגיע אליה יחסית במסלול קל.

כמובן יש בדרך גם את גטיסבורג אם זה מעניין.

• נוסע מתמיד
              נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

קראו כאן

צפו כאן

• צביקה
                צביקה נערך לאחרונה על ידי

אינני יודע אם זה מתאים לכם, במיוחד בהרכב עם 3 ילדים (תלוי באיזה גיל וכמה כולכם פתוחים לאוכל לא מוכר), אבל טוב שתדעו שעל הדרך: אם אתם חובבי מסעדות גורמה, אז המסעדה הטובה ביותר באזור היא: The Inn At Little Washington, שאיננה ב-Washington DC, אלא בעיירונת Washington שב-Virginia (לכן היא נקראת Little Washington). כשהייתי שם, הם היו פתוחים רק לארוחות ערב, בשעה שאני הגעתי בצהרים. במקרה יצא החוצה השף וסיפרתי לו על היותי חובב גורמה וחבר במספר פורומים העוסקים בזה. הוא התנצל שאינם יכולים להציע לי ארוחת צהרים והציע לערוך לי סיור במטבח של המסעדה היוקרתית הזו.

התעריף יקר מאוד ויש שם גם חדרים ללינה שאף הם יקרים מאוד.

לגבי השננדואה, לצערי הביקור החפוז שלי שם היה כשהכל היה מכוסה בערפל, הנהיגה היתה ממש מסוכנת וכמעט פגעתי בצבי שהופיע לי על הדרך מטרים ספורים ממני.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון