דרום איטליה
-
אשמח לקבל רשימה של אתרים שהם חובה לביקור באזור קאמפניה. כמו-כן נשמח לקבל הצעות ללינה. האם יש אפשרות לקבוע יתד במקום אחד ומשם לצאת ולחזור כל יום(נא לציין שם המקום)או האם עדיף להתקדם כל יום. איך לחלק את המסלול? האם צריך להזמין מקומות לינה מראש בחופשת הפ -
על לא דברוממליצה להשקיע עוד כמה גרושים בספר הדרכה. או להתחיל לחפש ב: חיפוש-מהיר,וב-1001 טיפים. כמה כבר אפשר לחזור ולחזור על אותם תאורים והמלצות? -
דרום איטליה:Reיום ששי הטוב - 25.3.05 פסחא [יום ראשון] - 27.3.05 -
מה יהיה איתך, בחורה סוררת? -
דרום איטליה:Reתביאי בחשבון שהשנה פסחא וקרבתו ליום שישי הטוב, יוצרים ''סוףשבוע'' ארוך של בטלה קתולית,וכדאי להמנע מטיול באיטליה דווקא בימים אלו. אבל אצלנו זה עדיין סופשבוע של פורים, כך שחופשת פסח היא כבר אחרי החג(הנוצרי).
מיכל חזרה מדרום איטליה
כל הטיפים על חבל קמפניה -
דרום איטליה:Reתודה לאלה שעונים באדיבות. ולצילה-אנחנו לא מעוניינים בטיפים של אנשים מסוגך.את החכמה הזאת שכתבת גם אני מכירה.אם אין לך מה לכתוב עדיף שלא תגיבי.תמיד יש חידושים-הלא אנשים ממשיכים לטיל גם עכשו ויתכן שיש להם מה להוסיף ולחדש-ולאנשים נחמדים אלו אני פונה. תודה -
נו כמה? -
דרום איטליה:Reשלום אביבה חזרתי אתמול מאזור קמפניה ולהלן כמה המלצות 1. בירידה לקמפניה כדאי לבקר באזור קמפי פלגרי, ומשכן הנזיר בקמלדולי. 2. מומלץ לעלות לווזוב ולטייל סביב הפסגה ורצוי לעשות זאת בשעה שאין אובך כי משם נשקף נוף מדהים. 3. קפרי - (רחפת מסורנטו החביבה עולה -
דרום איטליה:Reברוך תודה.האם לנתם במקום אחד וממנו בצעתם גיחות,או עברתם ממקום למקום?איך לחלק את הימים לפי לינות?האם הזמנתם מקומות לינה מראש?תודה -
דרום איטליה:Reאני הזמנתי מראש 3 לילות בסורנטו ממש (במלון גרדניה המצויין 92 יורו ללילה) ולא בסביבה משום שאני שומר שבת ורציתי להיות במקום שאפשר לטייל ברגל, מי שרוצה לחסוך יותר זול להיות באזור סורנטו (ויקו אקונזה, מסה לוברנסה) בלילה הרביעי באזור לנתי בסלרנו במלון שמצאת