ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול לוינה

פורום אירופה
    3
    3
    808
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rotem_3380329
      Rotem_3380329 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב,

אשמח לעזרה בתכנון מסלול לוינה.
      את היום הראשון אני רוצה להתחיל בארמון הופבורג, אני רוצה לשלב את האתרים הבאים: בית האופרה, Secession Building, מוזיאון האומנות, קתדרלת סן סטפן- משם ללכת למדרחוב המפורסם של וינה, שעון אנקר וכיכר היהודים.
      הבנתי שהאתרים האלה קרובים אחד לשני, השאלה מה הסדר ומה הכי קרוב למה...

את היום השני אני רוצה להתחיל בארמון בלוודר, ומשם לשלב את כנסית ההודיה, בניין העירייה, בית הספר לרכיבה על סוסים וללכת לבית קפה לנדטמן, איפה אני יכולה להכניס אותו במסלול?

תודה רבה וחג שמח! (-:

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענת69
        ענת69 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול לוינה

בית הספר לרכיבה צמוד למתחם ארמון הופבורג. ארמון בלוודרה מרוחק מהם. כנסית ההודיה נמצאת באיזור אחר של העיר.

מציעה לך בחום לקחת מפה טובה של וינה (תזדקקי לה בכל מקרה) ולסמן עליה את האתרים בהם את מעוניינת. ולראות מה קרוב למה. תבדקי גם שעות פתיחה (רובם מעשר עד חמש) וקחי בחשבון גודש מוצגים בארמונות ובמוזיאונים של וינה (הרבה אמנות, חפצים וחדרים מפוארים).

• שרון המטיילת
          שרון המטיילת נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול לוינה

יש כמה מפות טובות  של וינה באינטרנט. באופן עקרוני בעיר העתיקה הכל די קרוב ואפשר לעשות ברגל.

הקתדרלה סט סטפאן, שעון אנקר, האנדרטה לזכר קורבנות השואה קרובים אחד לשני, מרחק הליכה של 5-7 דקות אחד מהשני.

לכיוון השני מהקתדרלה דרך המדרחוב. (לא רחוב הקניות) אפשר להגיע לבניין האופרה.

בניין העירייה שמולו התיאטרון, והפרלמנט קרובים אחד לשני. אפשר להגיע מהם רגלית גם לארמון הופבורג שממש במתחם שלו נמצא בית הספר לרכיבה, הספרייה הלאומית, וקרוב מאד רחבת המוזיאונים עם שלל המוזיאונים שמסביבה.

לארמון בלוודר צריך כבר לקחת תחבורה ציבורית.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון