אפריל בקוסמוי
-
עד כמה עמוס? עד כמה בלתי אפשרי למצוא מלון בלי להזמין מראש?
מדובר במשפחה של 5 נפשות שגם ככה לא קל להשיג מלונות
-
אפריל בקוסמויענית לעצמך, לא?

לא הייתי מגיע ללא הזמנה מראש בככל ובפרט שאתם משפחה של 5.
אם בא לכם להתחיל ולהיטרטר בחום ובלחות של תאילנד עם הגעתכם בבקשה.
חוויה ממש לא מומלצת. הזמינו מראש וסעו בשקט לפחות לגבי הנושא הזה.
יש יתרון לעובדה שאפשר להחליט לגבי הזמנת מלון בנחת ובמזגן עוד מישראל.
-
אפריל בקוסמוילא רואה שום בעיה של עומס בהזמנת מלונות מראש.
תעשו סקר, תיעזרו בחברי הפורום ותחליטו על מלונות.
תהנו!
-
אפריל בקוסמוי..היי שירי...
...עושה רושם שההזמנות דרך האינטרנט קצת כבדות עלייך..

...לא כולם חייבים להזמין עצמאית...אפשר להזמין גם דרך סוכנות בארץ...
...יכול להיות שלמשפחה של 5 עם חדרים גדולים עדיף להזמין דרך סוכן..
-
אפריל בקוסמוילא הייתי ברורה, אנחנו מגיעים לשבועיים רק לקוסמוי, כבר החלטתי על שני מלונות אחד בלמאי ואחד בבופוט ומתלבטת לגבי המלון השלישי
אמרתי שאחרי שנהיה במקום נוכל להחליט איזה חוף יותר מתאים לנו לסיום
אני מפחדת להזמין את השלישי כבר עכשיו ולהגיע לשם ולגלות שלא מתאים לנו
השאלה מה מצב העומס שם באפריל? האם הכל באמת מלא?
-
אפריל בקוסמויסליחה על ההתערבות במסלול,
אבל אני חושב שזו תהיה טעות להשאיר את המסלול פתוח ולהחליט במקום, במיוחד כאשר מדובר במשפחה של 5 נפשות.
לא יקרה כלום אם את לא תהיי בחוף כזה או אחר ו"תישארי" רק בלמאי או בצאוונג'.
הרבה אנשים חושבים שהם הולכים להיות מבקרי חופים ולתת ציונים ולכן חשוב להם להיות בכל חוף גם אם זה יום או יומיים וגישה זו איננה נכונה לטעמי.
משפחה של 5 נפשות מחייבת תכנון מוקדם, הזמנה מראש, חדרים צמודים, זמינות מקום וכו'.
תתמקדו בחוף, מקסימום 2, תזמינו מראש ותהנו.
אני מבטיח לכם שאתם לא תרגישו בהבדלים בין חוף כזה לאחר למעט ההבדל בין חוף צ'אוונג שהוא חוף דינמי יותר וצעיר יותר לבין שאר החופים השקטים.
-
אפריל בקוסמוילגבי עומס, לא ביקרתי בתאילנד בחודש אפריל לכן אני לא יכול לענות לך. אבל בטוח שאחרים ישמח לתת לך תשובה.
בכל מקרה, ההתנהלות בתאילנד היא דומה בכל חודשי השנה... מזמינים מראש וחוסכים כסף רב. לא משנה באיזה חודש.
דצמבר-ינואר ידועים כחודשים עמוסים ביותר.
-
אפריל בקוסמויהיי....
אני דווקא חושבת שאפשרי כעת לשבת ולערוך את כל המחקר האפשרי על בתי מלון אפשריים ומומלצים....לסגור רק את תחילת הטיול...או אפילו לשריין בתי מלון עם ביטול חינם עד תאריך מסויים...אבל לקחת בחשבון שייתכן שתצטרכו להתפשר על מחיר...או על תאריך לכאן ולכאן...
אפריל בגלל הישראלים בפסח קצת יותר עמוסה כן...אבל זה בשום אופן לא תקופת הפיק...בתאילנד...
-
אפריל בקוסמוי -
אפריל בקוסמויהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אפריל זוהי עונת ה"היי סיזן" בקוסמוי, הייתי ממליץ להיות מוכן ולסגור את המלון לתאריכים האלו, את יכולה להיות רגועה ולקחת את הזמן וסגור אותו, אבל לא הייתי ממליץ להגיע לסגור אותו במקום.