לדעתכם יש הבדל במחיר בין
-
שנה טובה האם יש הבדל במחיר- טיסות שהייה אוכל בין אנגליה בודפשט וסלובניה למשל??? המון תודה
-
לדעתכם יש הבדל במחיר ביןמודה ששאלה קצת מוזרה.
ברור שיש הבדלי מחיר, במיוחד בין מטבע.....גם אם יעלה אותו דבר במטבע הזר, פאונד אנגלי זה כפול 6, ויורו זה כפול 4.3......
-
לדעתכם יש הבדל במחיר ביןברור!
לפני כשבוע היו מבצעי וויז אייר .היו טיסות לבודפשט במאי-יוני,ימים מסויימים ב146 שקל לאדם! לפני כרטיס מועדון ומזוודה.
עלות לינה בין בודפשט ללונדון ללא השוואה.
סלובניה,הטיסות השירות מתפרסמות די מאוחר.יש שטסים לבודפשט וממנה(די מרוחק) ממשיכים לסלובניה. עלויןת בסלובניה די דומות לאוסטריה.הסגנון בכלל שונה.בודפשט,לונדון-אין צורך ברכב.לסלובניה כמובן עדיף רכב.
וכל זאת מבלי השוואה בכלל בין המקומות!
כל יעד שווה חופשה!
-
לדעתכם יש הבדל במחיר ביןכ
-
לדעתכם יש הבדל במחיר ביןשאלהבאמת מוזרה לא רק ששערי המטבעות שונים אלא גם תלוי באיזה תקופה של השנה טסים. לבודפשט אפשר למצא טיסות זולות באפ המחייה בבודפשט זולה לדעתי ומחירי הדירות לא גבוהים וכן בתי המלון באופן כללי כמובן תלוי במיקום וברמה. לסלובניה טיסות ישירות מתחילות עד כמה שאני זוכרת רק מחודש יוני הטיסותלא זולות במיוחד השהייה לא יקרה ועלות המזון היום קצת פחות מאשר בארץ
-
ברור שאני שואל על הבדלי מחייה ולא של שערי המטבעות:-)מן הסתם מודע לזה חחחח
-
ברור שאני שואל על הבדלי מחייה ולא של שערי המטבעותיש הבדל, אנגליה יותר יקרה.
-
ברור שאני שואל על הבדלי מחייה ולא של שערי המטבעותברור שיש הבדל. בודפשט זולה מאוד ואנגליה מאוד לא

-
לדעתכם יש הבדל במחיר ביןברור שיש הבדל.
אנגליה באופן בסיסי יקרה יותר, גם בטיסות, גם במחיה, גם בתחבורה וגם באטרקציות.
-
לדעתכם יש הבדל במחיר ביןזה לא עניין של דעה, זה עניין של עובדה. וכן. אנגליה יקרה משמעותית.