תאילנד 1.10-21.10
-
אפשר להתחיל עם תשובה ענייניתאני לא צריך את האישור שלך לכתוב או לא לכתוב כאן, פשוט אמרתי שנורא נעלבתי ממך
באיזה שהוא מקום אולי כיוויתי שעוד תתנצלי אם פגעת בי, אבל לא משנה שיערתי שלא תתנצלי.
בכל מקרה, שיהיה שנה טובה .
-
מה יש לך?מה יש לך?
ואולי די להשליך על חברי הפורום את ההיבטים הנפשיים שלך. אתה מתנהג כמו ילד בן ארבע רץ פה מציק לכולם ןמתפלא שאתה חוטף ביקורת ושאינך אהוד.
לך לאמא שלך ותעזוב אותנו בשקט
-
ישראליםלאורך כמעט עשרים שנה שאני מטייל בתאילנד אני יכול להעיד שיש שיפור גדול מאוד בהתנהגות של הישראלים בסוף שנות התישעים באמת זכור לי התנהגות מחפירה של חמולות של משוחריי צבא צעירים שהיו משאירים הרס וחורבן אחריהם והרבה בתי מלון וגסט האוסים סירבו לקבל ישראלים מה שלא נכון היום הישראלים הם מהעמים שמוציאים הכי הרבה כסף , נותנים את הטיפים מהנדיבים ביותר ולכן התאילנדים היום מאוד אוהבים אותנו ומקבלים אותנו בכבוד רב וזה לא נדיר למצוא תאילנדים שמתמקחים איתנו בעברית. בתכלס אם מישהו מאיתנו יקלע לצרה מי שיעזור לו זה רק ישראלים ובטח לא האירופים למשל שחוץ מחיוך ואדיבות מזוייפת לא תראה מהם כלום.
-
פול מוןלעניין הפול מון יש לדאוג ללינה מראש.
שימי לב רק לעובדה שמס' ימים לפני (אני חושב יומיים לפני) עד יום יומיים אחרי האי די מלא, האזור של המסיבה.
לא תמצאי מלון קרוב באיכות טובה + ובמחיר שפוי , אלא אם תזמיני מראש, גם אז בדר"כ מחייבים ב-5 ימים מינימום.
האופציה היותר שפויה במקרה שאת קצרה בזמן או בתקציב היא ללון בקו סמוי וביום של המסיבה יש מעבורות (ממליץ לקחת מעבורת אחר הצהריים חושב שיש בשעה 16:00) ולחזור במעבורת בוקר לסמוי (חושב שמתחילים ב 06:00).
אם אני זוכר נכון אז ברחוב הראשי לכיוון ה"קקטוס" (הכיוון הוא לחוף בצד השני וקקטוס זה שמו של המועדון על החוף) יש חנויות אינטרנט וכו' ושם יש לוקרים להשכרה אז אולי אולי תוכלי לבוא עם תיק קטן, אבל זה באמת משהו שאני לא בטוח בו (לא יודע עלות או מתי הם פותחים בבוקר...) מקווה שהאנשים פה אולי יודעים.
תבלי!