ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טאנה

פורום תאילנד
    7
    9
    3337
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יעלי 221
      יעלי 221 נערך לאחרונה על ידי

הייי מישהו אולי עשה את הטיול טאנה של ה3 ימים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • m_s
        m_s נערך לאחרונה על ידי

טאנה

לא עשיתי.
        אבל, מן הסתם יש רבים שיוכלו לענות לך, אם תשאלי מה ברצונך לדעת על הטיול.

• Shay_The_Guy
          Shay_The_Guy נערך לאחרונה על ידי

טאנה

בבקשה אל תתחילי עם זה, זה נושא רגיש בפורום...

בכל מקרה בקצרה,

זה טיול עם הרבה ישראלים, ולי מרגיש מאוד מזוייף ולא משתלם.

זה לטובה ולרעה של הטיול... 

אני אישית מאוד נגדו . אבל שכל אחד יעשה את החישובים שלו.

• יעלי 221

טאנה

אני רוצה לדעת מה יש בו ואם בכלל הוא מומלץ

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
              סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טאנה

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות

ביום הראשון

יוצאים בשעה 9 בבוקר מצ`יאנג מאי לכיוון מאה רים, שם מגעים לחוות נחשים ורואים מופע נחשים ומבקרים בחוות הסחלבים וחוות הפרפרים ומשם ממשיכים למאה טאנג כדי לראות הופעת פילים וכמובן רכיבה על פילים, את הדרך חזרה למחנה הפילים עושים בכרכרות הרתומות לשוורים.

אחרי ארוחת צהריים ממשיכים לרפטינג לאורך הנהר במשך כשעה ומשם לביקור בכפר של שבט ההרים פלנג, וזאת הזדמנות מצויינת להתוודע לתושבים המקומיים ואורח החיים של שבטי ההרים.

את הדרך לטאטון עושים בנהיגת שטח ובדרך רואים הרים עם נופים מדהימים עד להגעה לריזורט יפה באזור טאטון.

המטיילים מקבלים חדרים עם מיזוג אוויר, טלוויזיה בכבלים,  שירותים ומקלחת מים חמים בתוך החדר.

לאחר ארוחת הערב מתמכרים לשלווה ולשקט של הטבע.

ביום השני

לאחר ארוחת הבוקר, יוצאים לביקור בשבטי ההרים 'קארן', 'אקה', 'ליסו', שבט ארוכות האוזניים וגם בשבט ההרים המפורסם ביותר בעולם הידוע כ-'שבט ארוכות הצוואר' לאחר הביקור אצל שבטי ההרים ממשיכים למערות הדגים ומקדש הקופים עד להגעה לאזור מאה סאי, קרוב לגבול עם מינאמר (בורמה).

עושים הפסקה לארוחת צהריים ולאחר מנוחה קלה ממשיכים בנסיעה לאיזור 'משולש הזהב' הממוקם בנקודת מפגש הגבולות תאילנד-בורמה-לאוס,שייט מיוחד בנהר המקונג הרחב שעובר במרכזו של משולש הזהב לביקור שוק מקומי בלאוס בו ניתן לקנות מזכרות ודברים יפים במחירים זולים.

חוזרים לצידו התאי של הגבול ונוסעים לצ'יאנג ראי. לינה במלון "'קאמ-טאנה" (מלון ברמת 4 כוכבים!) והמטיילים מקבלים חדרים עם מיזוג אוויר, טלוויזיה בכבלים, מיני בר, שירותים ומקלחת מים חמים בתוך החדר.

לאחר ארוחת הערב במלון יש זמן חופשי לטייל בשוק הלילה של צ`יאנג ראי שממוקם במרחק הליכה מהמלון או לבקר באחד הפאבים או המועדונים המקומיים.

ביום השלישי

לאחר ארוחת בוקר, נוסעים למפל מים קון-קום וכמובן לא לשכוח בגדי ים.

ממשיכים בנהיגת שטח דרך דוי צ`אנג, איזור המפורסם בכל אסיה בשל שדות הקפה המשובחים שבו ומשם בנסיעת שטח של כ-3 שעות להרים הגבוהים לתצפית על אזור צ`יאנג ראי. לאחר ארוחת צהריים ומנוחה קלה ממשיכים דרך שדות התה היפים לביקור ושחייה במעיינות החמים של סאן קאמפהאאנג.

הטיול מסתיים בחזרה בצ`יאנג מאי בסביבות 20:00

***מהאתר של "טאנה"***

• יעלי 221

טאנה

תודה!

השאלה שלי אם מישהו עשה את הטיול הזה וממליץ עליו? 

• ospil
                  ospil נערך לאחרונה על ידי

טאנה

אני יודע שאת שואלת על הטאנה, שאותו לא עשיתי, אבל אני מעתיק לך תגובה שכתבתי כאן לפני יומיים על הטיול המתחרה של הרד בריק. שכדאי לך לבדוק.

אני יכול לתת לך קצת מידע לגבי הטיול הג'יפים. אני נמצא בתאילנד סיימתי אותו ממש לפני יומיים. עשיתי את הטיול של הרד בריק של 3 ימים. עלות של 4800 באט. היינו 2 ג'יפים, 6 חבר'ה צעירים בטווח של 23-30 ועוד משפחה של 4 וזוג. כן, כולם היו ישראלים, אבל לא ראיתי בזה משהו רע, היו כולם אנשים טובים והיה כיף לשבת ולדבר איתם בנסיעות, בארוחות ערב וכו'. הטיול הוא עמוס, וכמו בכל טיול מאורגן יש לפעמים דברים שפחות מתחברים אליהם, או שקצת משעממים. וזה ממש לא נורא, אפשר לשבת שם כשמולך נוף ושייק פירות ביד ולחכות שהקבוצה תסיים עושים שם בגדול, מופע קופים, פילים, נחשים, מבקרים בשני שבטים, אומגות 4 תחנות, רפטינג, רכיבה על פילים,, סוג של מעיין חם, טיפוס על מפל, שוק לילה חמוד בפאי ממ בטח היו עוד קצת דברים ששכחתי. ישנים בריזורט ברמה לא רעה בכלל, אפילו טובה. אוכל גם, הם דואגים להכל ואוכל טעים. אני חושב שכדאי לך לקחת 3 ימים, אם זה היה 5 אני חושב שזה היה לי יותר מדי. תעשי 3, תחזרי לרד בריק ומשם תחליטי על טיולי יום או כל דבר אחר שתבחרו. טאנה לא הייתי, אבל ממליץ מאוד על רד בריק, המדריכים, האווירה הכל. אם יש עוד שאלות שלא נגעתי בהם, תרגישי חופשי

• bhalamis
                    bhalamis נערך לאחרונה על ידי

טאנה

עשיתי,

ממליץ...

טיול עממי, כייפי ומעניין.

הכל תלוי על איזה חברה אתם נופלים....

• יוחאי72
                      יוחאי72 נערך לאחרונה על ידי

טאנה

לא ציינת גיל  (ילדים ? ) מתי? יכול לעזור בתשובה!

עשיתי את הטיול לפני חודש עם ארבעת ילדי ומאד נהניתי.

המסלול פחות או יותר כמו שפרטו לך קודם (ביום הראשון לאחר הרפטינג נסענו ישירות למלון)

היינו 13 גיפים  שאכלסו 75 איש מגוונים: צעירים /  זוגות /  משפחות ואפילו 2 יפנים...

למרות כמות האנשים הכל תקתק כמו שעון . הימים עמוסים ומנוצלים היטב.

האוירה מאד כיפית. החברה התאילנדים יודעים לעשות שמח. 

כמובן שיש מקום לשיפור במסלול (גם עניין של טעם) , חשוב גם להגיד את האמת שכאשר מדברים על חיות יש כאן אלמנט של צער בעלי חיים.

כמו שכתבו לך בסופו של דבר זה מאד תלוי בשותפים באותו טיול. לנו היה מקסים ואגב כל מי שהיה בטיול הזה והתייעצתי איתו לפני הטיול שלי, המליץ בחום

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון