ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לסין באמצע נובמבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    2829
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • itzhakbahar
      itzhakbahar נערך לאחרונה על ידי

היי ערב טוב טיילתי כבר כמה פעמים בסין ואני ממש אוהב את מדינת הענק יש לי שבועיים וחצי לטייל הייתי בביגין.הונג קונג.גואנגזואו.גוילין.ליגיאנג טרק דילוג הנמר וכמה כפרים באיזור.ובסונגפאן. איזה מסלול הייתם ממליצים לי לעשות ? אני מחפש טרקים בעיקר תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

מה עם שיאן, חווא שאן והאיזור?
        • itzhakbahar

מה עם שיאן, חווא שאן והאיזור?

שיאן הבנתי שמספיק 3 ימים אוקיי זה סבבה איפה זה איזור חווא שאן? ומה בגדול יש לראות באיזור?

• ניתאי א
            ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

טיול לסין באמצע נובמבר

היי

אם כבר היית ברוב המקומות היותר מוכרים בסין אני יכול להמליץ לך לנסוע למספר מקומות שיצא לי להגיע אליהם במהלך הטיול שאני עשיתי בסין. ממליץ לך לנסוע ל-

Zhangjiajie, Hunan

יש שם שתי אטרקציות ממש מדהימות: אחת היא פארק אווטאר - שלושה ימים עם נופים לא מהעולם הזה (הרבה מדרגות), ניתן לישון בתוך הפארק שהוסטלים לא יקרים והאטרקציה השנייה היא הר טיאנמן שהנסיעה אליו מתחילה ברכבל שיוצא מתוך העיר (נסיעה ברכבל הארוך בעולם עם עצירות למיטב זכרוני).רוב הטיול על ההר הוא על גבי מרפסות שתלויות מצוק מטורף כשהלהיט זאת מרפסת מזכוכית.

פרסמתי טיפים על שני המקומות האלה ב"למטייל-סין" ותחפש סרטונים ביוטיוב.

אם זה רחוק לך תוכל לנסוע להר חונאגשאן - ההר הצהוב (לא להתבלבל עם ההר בשיאן)Huangshan, Anhui, ניתן להגיע אליו ברכבת משנגחאי - אפשר לטייל עליו ביום ואפשר גם שלושה, תלוי בכושר שלך.הרבה מדרגות. ניתן לישון על ההר - לא זול, אך שווה לקום לראות את הזריחה.

לקינוח תוכל לנסוע ברכבת מהירה לxiamen, אחלהמקום להגיע ולהנות מהמזג אוויר, ים ונוף משגע. משם ניתן לקחת שייט לטייוואן או לשוט לאי Gulangyu הקרוב ולטייל בו.

• itzhakbahar

טיול לסין באמצע נובמבר

תודה רבה Smile

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון