טיול לברלין
-
היי, אני ובן זוגי רוצים לטוס לטיול בברלין בסביבות אמצע אוקטובר.. (האם זו תקופה טובה בכלל לנסוע בה?)
יש לי כמה שאלון לגבי זה:
1. האם יש לנו מה לעשות שם? מבינה של טיולים ודברים לראות (אשמח לקבל המלצות!)
2. איך חברת התעופה "אייר ברלין"? שמעתי עליה הרבה דברים רעים וטובים גם יחד ואשמח לעוד חוות דעת ..
3. אם יש לכם המלצות למלונות במקומות מרכזיים גם אשמח לקבל
תודה רבה רבה לכל העונים!!
-
טיול לברליןיש תמיד מה לעשות בברלין, בכל עונה. קראי קצת על העיר ותבחרי את האתרים שמעניינים אותך (פארקים, מוזיאונים, שופינג, שווקים, ארכיטקטורה וכו').
לגבי מזג האוויר, אוקטובר הוא הסתיו. מתחיל להיות קר, במיוחד בלילות. אפשר למצוא בקלות ממוצע לחודש על פי חיפוש berlin weather all year round. תתלבשו חם.
אייר ברלין היא חברת לואו קוסט. לא טסתי איתם (הגעתי יבשתית), אבל מדובר סך הכל בטיסה קצרה, אז כל עוד אתם לא מצפים לארוחה ולשירות מיוחד...
-
טיול לברליןהיי,
מבחינת חברת התעופה - הטיסה עצמה היתה בסדר, אין תלונות.
רק שהם הקדימו את הטיסה חזרה לארץ (ערב לפני הטיסה) בהרבה שעות וממש גזלו מאיתנו יום שלם בברלין.
בנוגע למלון - אני ממליצה על
Mercure Hotel Chateau Berlin am Kurfuerstendamm
מיקום מרכזי ונוח, נקי, צוות נעים ויעיל (חלקם דוברים עברית), חדרים מרווחים, ארוחת בוקר מדהימה ו-סופר מרקט בקומת הכניסה.
תהנו
-
טיול לברליןתודה רבה לכולם!
מישהו יודע משהו על מצב הפלטים שם? הם זה יפריע לטיול? -
טיול לברליןהחדשות משתנות היום מהר בנושא הזה, אז אף אחד לא יכול להבטיח לך מה יהיה בעוד חודש שלם.
מה שכן, בעיניי זה לא עילה לשנות תוכניות. גם בתל אביב יש מספר עצום של פליטים ביחס לגודל האוכלוסייה, ולא נראה שזה משנה למישהו מהמגיעים לעיר את התוכניות...