טיול בארה"ב
-
היי, לאחרונה קיבלתי ויזה לארה"ב, במהלך הראיון פירטתי מתאר תוכנית די ברור (לא ספציפי במיוחד, אבל איפה אהיה, למה וכמה)
עכשיו אני יכול להחליט לעשות משהו אחר בסוף
והשאלה שלי היא כזו - האם פקחי הביקורת בנמלי התעופה/גורמים נוספים חשופים לפרטים שנתתי בראיון לויזה? כי אם אגיע לארה"ב ואהיה במקום אחר לגמרי עושה משהו אחר לגמרי האם יעשו לי בעיות? ועל סמך מה הם מחליטים את משך אשרת השהייה שלי?ועוד שאלה
מה לגבי ביטוח בריאות? ביטוח נסיעה? אני לא מבין בדברים האלה אז תוכלו לפרט לגבל כל הביטוחים בנסיעות לחול.. (ארוכות טווח), והאם צריך ויזות למדינות מרכז/דרום אמריקה?
-
טיול בארה"בלגבי הויזה - אם לא מצויינת הגבלה כלשהי על הויזה - אז כמובן שאתה יכול לטייל היכן שאתה מעוניין.
יתכן שבביקורת ההגירה בכניסה לארה"ב תשאל להיכן אתה מתכוון לטייל ומתי אתה עוזב את המדינה. ואז לפי התרשמות סובייקטיבית של פקיד ההגירה תקבל את תוקף האשרה - במרבית המקרים זה חצי שנה.
לגבי ביטוח בריאות - תחפש קצת בפורום ותמצא תשובות. בעקרון אין הבדל מהותי בין החברות השונות. חשוב לשם לב ולהוסיף ספורט אתגרי וחילוץ (במקרה שמדובר על דרום אמריקה) וכמובן לגובה כיסוי מספק - בחי הגבלה על שכר מנצח או יום אשפוז (כמובן בגובה הפוליסה הכוללת)