קונקשיין לחוץ של American Airlines
-
היי
ראיתי טיסה במחיר ממש טוב אבל בחזור יש קונקשיין על גבול הבלתי אפשרי של שעה ורבע.
טיסה ממיאמי לפילדלפיה שמגיעה ב-19:50 וטיסת המשך שיוצאת ב-21:05 לישראל.
אם מדובר באותה החברה ובגלל שהטיסה לפילדלפיה התעכבה אנחנו מפספסים את הקונקשיין מה המדיניות שלהם? לא הצלחתי למצוא באתר שלהם.
ועוד שאלה:
מישהו יכול להמליץ על הפארק שהכי כדאי לראות בו את הזיקוקים של ה-new year`s eve באורלנדו?
תודה רבה וסופ"ש נעים

-
קונקשיין לחוץ של American Airlinesהאם ניסיתם וקיבלתם את המסלול הזה שחיפשתם מסלול שלם ?
במידה ומאחרים לטיסה לארץ, הם ימצאו לכם טיסה חלופית.
זה יכול להיו כל מיני אפשרויות.
לדוגמא: ללון לילה בפילדלפיה, ולטוס למחרת.
או - לטוס מפילדלפיה למקום אחר ומשם לארץ ...
הם לא מחוייבים לתת לכם טיסה ישירה.
ולכן למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ?
-
קונקשיין לחוץ של American Airlinesלא לחוץ לנו האמת לחזור דווקא בתאריך הזה - הטיסה הלוך היא לפרו והמחיר נמוך בכמה מאות דולרים.
-
קונקשיין לחוץ של American Airlinesקודם כל - זה קונקשיין לחלוטין אפשרי ושפוי. בפועל, אם לא יהיה איחור בנחיתה של הטיסה הראשונה גם חצי מהזמן הזה יספיק לכם. אני מזכיר לך שביציאה מארה״ב אין ביקורת גבולות.
במידה ופספסת את הקונקשיין אמריקן תביא אותך ליעדך (ת״א) בהקדם האפשרי, אם בטיסות שלה ואם בטיסות של חברות אחרות. מכיוון שלאמריקן יש רק טיסה יומית אחת מארה״ב (פילדלפיה) לישראל הרי שכנראה תועברו לטיסות של אחת מהשותפות הצמודות של אמריקן בשת״פ האטלנטי שלה: בריטיש, איבריה ופינאייר. סביר להניח שתגיעו לת״א באיחור של שעות בודדות.
-
קונקשיין לחוץ של American Airlinesשעה ורבע בפילדלפיה זה די והותר, כולל מעבר טרמינלים.
בטיסה האחרונה שלי מפילדלפיה הטיסה הראשונה אחרה. היה לי 40 דקות והגעתי לגייט רבע שעה לפני הזמן. הטייס אפילו אמר שההמראה מתאחרת ב-10 דקות כדי שמזוודות מקונקשנים שאחרו יעלו לתא המטען, ואמנם המזוודה הגיעה.
אגב, למיטב ידיעתי הטיסות הישירות מפילדלפיה מתבטלות בעתיד הקרוב.