מבחני בגרות לי"א.
-
מישהו יודע, האם יש בי"א מבחני בגרות יולי?
-
מבחני בגרות לי"א.היי
לא יודעת האם היה שינויים לגבי השנה.
בכל מצב בכיתה י"א שסיימו בקיץ האחרון, המבחן האחרון היה ביולי. זה היה מתמטיקה. ב 9 ביולי
לימור
-
מבחני בגרות לי"א.מועדי ב באנגלית ומתמטיקה הם ביולי בכל השנים האחרונות. גם כיתה יא נבחנים. לא בהכרח כולם צריכים מועד ב'. המבחן האחרון תמיד עד ה14/7. לאחר מכן אין מבחנים
-
מבחני בגרות לי"א.יש.
אורנה
-
תודה לכולכם. -
תודה לכולכם.מה לגבי י"ב? מישהו יודע? מתי נגמרים הבגרויות?
-
נתקלתי בדבר כזה מועד ג'מי שהו מכיר?
-
נתקלתי בדבר כזה מועד ג'15.7-16.7 בד"כ התלמידים חופשיים בסוף כיתות יא יב אחרי מועדי ב' .
אם אני לא טועה, ב2014 היה מועד ג' באחת הבחינות (מתמטיקה אולי) - שלא נקבע בתחילת השנה
והוחלט עליו בעקבות אזעקות ורקטות שהיו בבחינה של מועד ב'
אחרי הבחינה במועד ב' - הוחלט על מועד ג' שיתקיים מאוחר יותר.
-
נתקלתי בדבר כזה מועד ג'נכון, מועד ג' היה חד פעמי בגלל המלחמה. כעיקרון, למיטב ידעתי, אין דבר כזה
-
מבחני בגרות לי"א.כן !!!!!!!!!!!!!!!!! בני בכיתה יא ושאלתי את המורה מפורשות עד מתי לומדים והיא אמרה עד ה 7/7 . אנחנו בד"כ נוסעים באמצע יוני כך שהילדים לא מפסידים הרבה אך בכיתה יא זה כבר סיפור אחר .. נחכה ונסע מייד אחרי ה7/7
-
מבחני בגרות לי"א.אני חיכיתי עד ה 15 ל-7. למידה ויהיה אולי צורך במועד ב...
-
מבחני בגרות לי"א.משרד החינוך יפרסם את מועדי בחינות הבגרות לקיץ 2016 בקרוב.
בכל מקרה עפ"י ההחלטה האחרונה של שר החינוך מבחני הבגרות גם השנה יתקיימו רק בימי ב' ו ה' ולכן בהסתכלות על לוח השנה ועל סמך שנה שעברה ככל הנראה מועד ב' במתמטיקה (הבחינה האחרונה)תתקיים ביום ה' 7.7. אבל זה 90%בהחלט יש אפשרות שידחה בשבוע ואז הבחינה האחרונה תתקיים ביוםה' 14.7. -
מבחני בגרות לי"א.אלון,
הפרסום הוא רק לטיוטת המועדים.
מועדים סופיים מתפרסמים בחודשים פברואר- מרץ, ולעתים יש תזוזות מתאריכי הטיוטה.כבר היו דברים מעולם.
אורנה