פילפינים.
-
הי אני וחברה רוצות לטוס לפילפינים ל3 שבועות בחודש ינואר , אנחנו לא רוצות להתכלב אבל כן לחיות בכיף וסבבה , כמה כסף צריך ל3 שבועות לפילפינים?
-
פילפינים.אם לא נחשיב את הטיסה לפיליפיניים (הלוך +חזור) המחיר הממוצא למלון טוב כ 50 $ ללילה לזוג יתכן שתסתפקו במלונות זולים יותר אז תחסכו 15 - 20 $ לכל יום, האוכל זול מאוד לכן זה יעלה כ 5-10 $ תלויי איפה תאכלו ברשת ג'לובי או מקדונלדס ,או סתם באיזה מסעדת רחוב טובה 3- 5 $אטרקציות עולות קצת יקר בפיליפיניים למשל קורס צלילה יכול לעלות כ 300 - 500 $ לקורס ברמה טובה,טיול יום טרקטורונים כ 50 $ ליום ,שייט יום שלם 20 -50 $ תלויי מה מקבלים אם זה ובאיזה רמה האוכל ,טיסות פנים כ 500 $ ל 4-5 טיסות, משקאות כמו בירה ואלכוהול מאוד זול 1 ליטר בירה קצת יותר מ 1 $ ,גם נסיעות יחסית זולות ,זה מה שעולה לי כרגע, מחיר הפסו ביחס לדולר ירד קצת ועומד כיום על כ 47 פסו = 1 $
עכשיו מה שנותר לכן זה לחשב ,אני הייתי מוסיף עוד כ 20% כי אולי החשבון שלי הוא התכלבות ביחס לחשבון שלכן בכל מקרה שיהיה בהצלחה
-
פילפינים.היי אומנם אני לא יכול לעזור לך
אבל הייתי רוצה לבקש אם יש אפשרות שתעדכני אותי במייל/פייסבוק{מה שנוח לך} על מזג אויר והמלצות לגסט האוסים בפיליפינים בזמן שתשהו שם.
אני מגיע לפיליפינים באמצע ינואר ואשמח לקבל המלצות מהשטח על מקומות לינה ששהיתם בהם ואהבתם ועל מזג אויר.
במידה וזה אפשרי עדכני אותי ואשלח לך את המייל שלי.
תודה רבה בכול מקרה
-
פילפינים.תודה לך

ולגבי העידכון אינ טסה פחות או יותר בתקופה איתך אנחנו גם טסות באמצע ינואר:)
-
פילפינים.אוקיי..
תעשו חיים:)