לינה בניו יורק
-
שלום,
מחפשת המלצה למלון בניו יורק סיטי, שמציע גם ארוחת בוקר, לא מאוד יקר ובאזור טוב.
תודה.
-
לינה בניו יורקתנסי לבדוק במלון yotel נמצא 15 דקותת הליכה מהטיימס סקוור. בבוקר יש קפה מיץ ומאפינס. לא יודע למה את מתכוונת -זול, אבל הוא אחלה מלון. עופר
-
לינה בניו יורקנושא מלון בניו יורק חוזר על עצמו כל שני וחמישי (היום יום חמישי
)אז חיפוש לא קשה בפורום יעלה שלל המלצות, וגם שלל תובנות לגבי מיקום, מרחק, חשיבות התאריכים וכו'.
אני רק אוסיף הערה אחת. כתבת "שמציע גם ארוחת בוקר". מכל המקומות בעולם ניו יורק היא המקום שהכי פחות חשובה בו ארוחת בוקר במלון. אוכל זמין מאד בעיר הזאת, 24/7, ובשלל מחירים. לא צריכה בעיה למצוא מקום פתוח (קרוב למלון או קרוב ליעד הראשון של היום) לאכול בו.
אז ברור שארוחת בוקר חינם זה תמיד נחמד. אבל לא הייתי פוסל מלון כי אין בו ארוחת בוקר (חינם או בתשלום), ולא הייתי רץ לשלם על ארוחת בוקר במלון אם היא לא חינם.
-
לינה בניו יורקארוחות הבוקר במלונות בארה"ב בד"כ מאוד מאכזבות. בד"כ מדובר בבייגלים, דונטים, ריבה, חמאה וקפה ולפעמים יש גם בורגרים קטנים אבל זה נדיר יחסית וזהו פחות או יותר. ירקות אין.
תמיד עדיף לדעתי ללכת לאכות בחוץ באיזה דיינר מקומי ואם אתם בניו יורק האפשרויות בלתי מוגבלות.
-
לינה בניו יורקמבחינת המלצה על מלון-
מה אתם מחפשים?
מיקום,טווח מחירים וכו.
הייתי מתחילה באתר בוקינג בשביל לקבל סדר גודל של הדברים.
אפשר לעשות סינון לפי אזור,מחיר וכו-אתר ידידותי מאוד מאוד מאוד.
מסכימה עם קודמיי לגבי ארוחת בוקר-בניו יורק זה פשוט מיותר.
-
לינה בניו יורקהיי חג שמח ,לצערי אין דבר כזה בניו יורק לא מאד יקר ובאזור טוב ומציע ארוחת בוקר.
-
לינה בניו יורקאני בדיוק אתמול הזמנתי אתמול ב Holiday Inn Express - Times Square South לאוקטובר.
זה מעוד יקר אני חייב להגיד אבל קרוב להכול.
שמעתי שהyotel גם טוב, אבל זה עולה בערך אותו הדבר סביבות 350$ ללילה
אם תמצאי מלון קרוב וזול אשמח להתעדכן (תמיד אפשר לבטל ולהזמין במקום אחר)