יפן - תכנון מסלול
-
שלום,
יש לנו 12 ימים ביפן, נשמח לעזרה בתכנון המסלול, כרגע התכנון הוא:
טוקיו - 5 ימים, כולל יום בניקו
קיוטו - 4 ימים, כולל יום בנארה ויום ב ARASHIYAMA
חזור לטוקיו דרך hakone עם עצירה ללילה - כאן אנחנו בהתלבטות האם לנסוע רק לסיור יום מטוקיו או לעצור ללילה.
טוקיו (אילוץ בגלל הטיסה חזור) - יום וחצי, אולי סיור בטויוטה
האם המסלול הגיוני? להוסיף/לוותר משהו?
שאלה נוספת, האם יש צורך להזמין כרטיס מראש ל skytree?
תודה רבה
-
יפן - תכנון מסלוללא הייתי מוותר על הירושימה אפילו במסגרת יום נסיעה הלוך ושוב מקיוטו.
אולי ע"ח היום הנוסף בטוקיו או היום בנארה.
ס"ה זה מה שיש ב 12 יום.
-
יפן - תכנון מסלוללדעתי כל עוד סגור אזור שלם בהאקונה אין צורך לבלות שם לילה, בטח לא בטיול כל כך קצר.
-
יפן - תכנון מסלולאני לא הייתי בהאקונה, אבל קחו בחשבון שהרכבל שם עדיין סגור. אני ויתרתי על גיחה לשם בגלל זה.
כמו שרוני כתב, הירושימה מומלצת. הייתי לוקח את היום מהאקונה ואת היום מנארה ועושה יומיים באזור, כולל מיאג'ימה (כמו בנארה, גם במיאג'ימה תתקלו בצבאים החברותיים, אל דאגה).
-
Skytreeאפשר לקנות כרטיס באותו היום. פשוט צריך לעמוד בתור לכרטיסים.
כרטיס מראש חוסך לך את התור לקניית כרטיס שזה נחמד אבל האתר ביפנית ואפשר להשתמש רק בכרטיס אשראי יפני. אם יש לך אפשרות זה מומלץ אבל זה לא רלוונטי ברוב המקרים.
הבנתי שיש עוד סוג של כרטיס שקונים באותו היום והוא מאפשר לך לדלג על התור אבל הוא יותר יקר.
בכל מקרה עם הכרטיס הזה אפשר להגיע עד לנקודת תצפית הראשונה. לנקודה הגבוהה צריך לקנות כרטיס בנפרד ולזה אין כרטיס מראש רק באותו היום.
-
יפן - תכנון מסלולתודה רבה על התגובות!
נמשיך לעקוב אחרי האתר בהאקונה.
אם אכן נוותר, יש לכם הצעות לאונסן מומלץ באיזור קיוטו/טוקיו/הירושימה?
כמו-כן, האם כדאי לקחת טיול מאורגן לחמשת האגמים של פוג'י?
תודה וחג שמח

-
האקונהלא בטוח שצריך לוותר על האקונה....האזור יפה מאוד, המוזיאון ייחודי ובמיקום יפהפה, הביקור באזור הוא חוויה, פשוט גומרים אותו בזמן קצר יותר.
-
האקונהמצטרף לדעת קודמי. המוזיאון הפתוח בהאקונה הוא אחד המוזיאונים היותר יפים שראיתי.
בכלל, אין מקום שהוא מיותר או יפגע בהנאת טיול. ויש כל כך הרבה מהם שכמובן לא ניתן להספיק הכל.
-
האקונהחזרתי עכשיו מטיול ליפן.
זה נכון שיש עיירות אונסן, אך ביפן בעצם כמעט בכל מקום ישנם מלונות עם אונסן. אם יש הבדל בין האונסנים, לא הבחנתי בו (אולי בסוג המים?).
לא לנתי בניקו, אבל מטיול יום נראה שיש שם מלונות עם אונסן. בדיעבד נראה לי נחמד לישון שם כי יש המון מה לעשות.
בכל מקום, אפשר לבדוק בbooking או כל אתר הזמנות אחר. בפרטי המלון רשום האם קיים אונסן או לא.
בנוסף אנחנו לנו בהירושימה במלון עם אונסן, אם כי הוא היה פחות טוב מבמקומות אחרים ולכן לא אמליץ.
-
האקונהאכן, אונסן יש בהרבה בתי מלון, ואפילו אונסנים מפוארים.
אבל יש את האוטנטיים יותר, העממיים יותר שאליהם מגיעים תושבים ולא רק תיירים.
אחד מהמרתקים יותר ששהיתי בו היה Hyotan Onsen בבפו, קיושו, היכן שבין היתר, התפתחה שיחה בין יפני משכיל (ידע אנגלית והביא ספר לקריאה) וביני, עירומים, על שפת הבריכה.
לא כל האונסנים כאלה.
-
האקונהלא יודעת אם עדיין רלונטי, אבל רוב האונסנים שהייתי בהם בבתי מלון לגמרי אותנטיים. כיוון שלפחות ממה שאני ראיתי, רוב התיירות ביפן היא תיירות פנים, באונסים שבבתי המלון ראיתי רק יפנים. ואכן, גם לי יצא לנהל שיחה עם יפנית דוברת אנגלית (שהיתה בחופשה). היה מאוד מעניין.